Ако трябва да се шегувам, макар че ситуацията не предполага

...
Ако трябва да се шегувам, макар че ситуацията не предполага
Коментари Харесай

Дончев: За първи път чувам операция на военното разузнаване да се анонсира предварително по телевизията

" Ако би трябвало да се майтапя, въпреки че обстановката не допуска никакви смешки, щях да Ви кажа, че министър-председателят извършва публично потребна функционалност, като има опция постоянно да увеселява българските жители ", съобщи Томислав Дончев пред БТВ.

Заместник-председателят на ГЕРБ даде оценка на държавното управление: " Ако ме карате да върша някакъв сложен политически разбор по какъв начин работи държавното управление и какво е свършило разбора ще е елементарен. Защото разбора на нула или на нищото е нищо. Такъв разбор е едносричен, една дума- нищо ".

" Петков, сегашния министър ръководител, не отговори на нито един от въпросите, свързани с известния скандал със компанията Gemcorp, с която е подписан контракт, за сметка на това освети и интервенция на военното разузнаване, обвързвана със спасяването на българските моряци. Аз съм служил единствено година и половина. Имам прочут опит за работа със службите, за първи път слушам интервенция на военното разузнаване да се анонсира авансово по малкия екран. Ако сме задоволително прецизни, в Наказателния кодекс има текстове за оповестяване на класифицирана информация ", сподели Дончев.

ГЕРБ упорства за привикване на КСНС поради войната в Украйна, съобщи Дончев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР