Ако трябва да се сетим за най-откроилият се участник от

...
Ако трябва да се сетим за най-откроилият се участник от
Коментари Харесай

Бохемът Мартин Николов от Игри на волята: Не живея за парите, а за тръпката от удоволствието

Ако би трябвало да се сетим за най-откроилият се участник от последния сезон на " Игри на волята ", то това безспорно е той. Мартин Николов-Елвиса, който е роден победител в живота, замалко да се трансформира и в победител в риалитито, само че се задоволи с третото място.

Животът му продължава да е все по този начин трогателен и изпълнен с благоприятни условия и след предаването. Днес той застана пред камерите на " Събуди се " и описа пред Мон Дьо какви са връзките му с участниците след края на формата, какво е същинското му лице и погледа му над живота, както и коя е упоритостта му, за която никой не подозира. 

" Аз съм си малко борсук, елементарен човек, доста самоотвержен, доста отзивчив, по собствен си метод чудноват. Готов съм да пожертвам постоянно. Готов съм и да блъфирам. " – по този начин разказва себе си сполучливия български предприемач. 

Според него неприятната му страна изпува на повърхността единствено когато някой го нарани или съобщи. " Най-мразя може би да ме предадат и знам, че предадат ли те един път, те ще те предадат отново, " безапелационен е Мартин.

 мартин николов Instagram

Признава, че точно изменничество е мотивът за разрива в връзките му с спечелилия в сезон 5 на " Игри на волята " - Иван Рълев. Въпреки че двамата станаха доста близки след края на предаването, през днешния ден са скарани. 

" Скаран съм с Рълев сега, тъй като той направи нещо извънредно неприлично за мен. Казах му, че не беше ОК, споделих му, че е изменничество и такова нещо аз в никакъв случай не бих направил, " споделя Елвиса. 

Марто отхвърля да назове случката, която е била мотив за скарването им, само че разкрива, че е забъркан трети човек, който не е от " Игри на волята ".

Въпреки че се спекулираше с това дали Мартин Николов е фактически богат човек, той споделя, че е задоволително богат, с цел да може да си разреши един извънредно прелестен метод на живот. 

" Най-вероятно съм милионер, да. Ако ме питаш дали в случай че седна у дома и си подвигна матрака и под него имам 1 милион лв. подредени - не, нямам ги, " споделя Елвиса с усмивка. 

" За мен парите са просто средство за по-добър живот. Не пребивавам нито за парите, нито за договорката. Знаеш ли защо пребивавам? За тръпката, тръпката от удоволствието, " споделя също той.

Не счита, че е безсърдечен в бизнеса, само че счита, че е много по-краен от неговите съдружници.

" Аз нямам проблем да мачкам хора, които не познавам, с цел да ходя напред. Аз съм непукист и когато счете, че нещо е редно да бъде свършено по този метод и да бъде казано по този метод, аз го върша, " признава предприемачът. 

Не мисли, че е секссимвол, само че се усеща доста по-секси след " Игри на волята " в сравнение с преди този момент, сподели също Мартин.

Научете от видеото още за неподозираните упоритости в живота на Мартин и връзките му с неговите родители.
 Кои са топ стратезите в  Кои са топ стратезите в  Кои са топ стратезите в  Кои са топ стратезите в
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР