Ако трябва да посочим един стил в маникюра, който е

...
Ако трябва да посочим един стил в маникюра, който е
Коментари Харесай

НАЙ-ГОРЕЩАТА лятна тенденция: Бейби френски маникюр

Ако би трябвало да посочим един жанр в маникюра, който е на върха през това десетилетие, то това ще бъде френският маникюр. Този жанр е преобладаващ още откогато се завърна преди няколко години и няма изгледи да отшуми скоро. Има най-различни вариации на класическия жанр. Но най-новият шлагер, който безусловно ще виждате на всички места това лято, е по този начин нареченият бейби френски маникюр.

" Това е версия на типичния френски маникюр, само че с по-тънка акцентираща линия на връхчетата на ноктите, която придава по-деликатен и съвременен тип ", споделя Лили Рохас, която е съосновател на бруклинския салон за маникюр „ Lili and Cata ”. Въпреки че този вид отива на всяка форма и дължина, Рохас споделя, че пропорциите му го вършат извънредно подобаващ за къси нокти.

Цветовата композиция зависи напълно от вашия усет. " Препоръчвам ви да изберете цветове, които харесвате и да не се придържате към обичайните бели връхчета. Много от клиентите ни избират разноцветни връхчета и в действителност се забавляват с това ", добавя Рохас. Ако се колебаете по отношение на цветовото решение, тя поучава: " Изберете цветове, които ви вършат щастливи ".

Маникюрът е страховит метод за себеизразяване. Чрез него можете да разкриете вашата същина. Не се срамувайте да го извършите. Експериментирайте самоуверено! Можете даже да добавите брокат или железен искра на връхчетата, с цел да придадете по-оригинален и моден тип. " Помнете, че това не е френският маникюр на майка ви ", приключва Рохас.

Следващите фотоси ще ви вдъхновят да изпробвате този супер настоящ летен маникюр!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР