Ако трябва да обобщим мотото в красотата на 2020 година,

...
Ако трябва да обобщим мотото в красотата на 2020 година,
Коментари Харесай

Подарък от мен за … мен – нов цвят на косата. Кои са най-желаните цветове този сезон?

Ако би трябвало да обобщим мотото в хубостта на 2020 година, то би било „ хубост у дома “. Наложи се да изградим салон за хубост в уютния си дом, с цел да може да се усещаме и изглеждаме добре, без да се постанова да излизаме постоянно.

Всяка дама знае, че новата прическа може да направи чудеса с настроението. Това важи както за формата, по този начин и за цвета. И в случай че вътрешно в себе си имате потребност от един огромен „ рестарт “, то натиснете бутона в този момент с нашите хрумвания.

За една жена постоянно е значимо самата тя да се обича и да се усеща добре в кожата си. Отделете малко време за себе си и си направете домашна маска за коса, потърсете някое видео за забавни прически, до момента в който се наслаждавате на чаша топъл чай у дома. А в случай че желаете да измененията цвета на косата си за идните празници и всички да ви се възхищават, ето и нашите оферти от FARO, които може да откриете в обичаната си дрогерия Lilly.

Боята е дълготрайна и интензивна като изцяло покрива белите коси. Освен това, тя дава отговор на актуалните трендове в козметиката – а точно всеки артикул да е комбиниран с грижа. Гамата на FARO е обогатена с маслиново, авокадово и бадемово масло, които подхранват в дълбочина и се грижат за косата.

 а Lilly Drogerie

Ако виното е измежду обичаните ви празнични питиета, желаете да сте в звук с Коледа и постоянно сте си мечтали да се видите като червенокоска, то вашата багра е 4.56 Beaujolais от FARO. Червеното е извънредно съвременен и дръзновен цвят, който дава убеденост и ви оказва помощ да покорявате върхове. Осмелете се тази Коледа!

 2 Lilly Drogerie

Ако желаете да придадете дълбочина и да освежите косата си, то карамелът е вашият цвят. Топлите нюанси на 7.23 Caramel от FARO са нежни и ненатрапчиви, изключително в случай че желаете да добавите екстра карамел към празника си.

 3 Lilly Drogerie

Ако пък сте почитателки на горещия шоколад и желаете кондензиран цвят и лъскава коса, изберете 5.34 Chocolate brown от FARO. Интензитетът и екстра подхранването, които дава тази багра, ще внесе празнично ободряване на косата и ще подчертае необятната ви усмивка.

 4 Lilly Drogerie

А за вас, скъпи почитателки на русото - 12.1 Smokey light blonde от FARO ще е правилният ви асистент тези празници. През последните 2 години от ден на ден дами избраха да заложат на русия цвят – той носи непорочност, а и оптически подмладява. Освен това си подхожда с блестящо червило и коледни блясъци.

Независимо кой е вашият цвят, в случай че сте решили да вършиме смяна с косата, в този момент е най-хубавият миг – по този начин ще започнете новата година на чисто и с нова визия, а и сме уверени, че отскачайки до Lilly Drogerie ще откриете и някое друго козметично богатство, което попада в листата ви с готовност към Дядо Коледа.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР