Ако трябва да обобщим изненадващото интервю, което фолк дивата Мария

...
Ако трябва да обобщим изненадващото интервю, което фолк дивата Мария
Коментари Харесай

Мария: Свикнала съм да се разделям с мъжете си

Ако би трябвало да обобщим изненадващото изявление, което фолк дивата Мария даде за Нова тв, то безспорно бе разсъждения по кардинални въпроси, завоалирани откровения от вида „ Казвам ти, дъще, сещай се, снахо “, както и пряк отвод да разяснява случая с побоя от третия си брачен партньор Мирослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера, при който се стигна до намесата на органите на реда.

 

Преди тази преживелица, Мара Отварачката не спираше да се хвали нагоре и надолу какъв брой хармонична и буйна е връзката им. Към днешна дата обаче е на позицията, че ще пази персоналния си живот и ще разяснява единствено работата си. Макар да пуска нови части единствено от време в точния момент, тя се бе отказала от музикалната си кариера, което към днешна дата регистрира като най-голямата си неточност. Това е и една от аргументите, заради които се зарече, че се завръща трайно на сцената.

 

Най-вероятно това й решение е повлияно от последните събития в живота й. По време на гостуването си в предаването „ Събуди се “ по Нова тв, тя изрично отхвърли да разяснява протичащото се, макар многократните опити на водещата Анна-Мария Конова.

 

Другото, което направи усещане бе фактът, че чалга дивата се появи в предаването със същия тоалет, с който преди този момент вилня на присъединяване на колежката си Преслава в един от столичните клубове. Макар някои от феновете да оприличиха облеклото й като мъжка пижама, би трябвало да отбележим, че в действителност това е новата мода. Според мотивите, певицата носи тоалета по друг метод.

 

Докато в столичния клуб бе прещипала края на горнището със сутиена си, тъй че да заголи кръста си, то в малкия екран изглеждаше много по-консервативно. Очевидци разкриват, че в клуба звездата освен потанцувала със собствен другар фотограф, а и се качила на сцената, с цел да изпее някоя и друга ария с Преслава. Във въпросната вечер в клуба били и други известни имена от сектора, измежду които Галена, Софи Маринова и Бони.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мария Мара Отварачката певица Миро Дзвера Мирослав Соколов Софи Маринова Преслава Галена Бони Анна-Мария Конова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР