Ако трябва да назовем човек в България, който да знае

...
Ако трябва да назовем човек в България, който да знае
Коментари Харесай

Лимони, туршии, топла вода: Препоръки за здраве от Енджи Касабие в сезона на болестите

Ако би трябвало да назовем човек в България, който да знае всичко за диетите, няма да се затрудним. Няма да се затрудним и да посочим подобен човек в Ливан, защото приказваме, несъмнено, за диетоложката на звездите Енджи Касабие. 

Голямата вест към нея е, че тя издаде книга, с която споделя " не " на диетите. И го споделя освен поради зимата, а по принцип. 

Виж още: Прекрасни и то единствено месеци след раждането: ето кои българки си върнаха бързо формата

" За да вземем ограничения против вирусите би трябвало да укрепи оптимално имунната система. За задачата, човек би трябвало оптимално да се почисти от токсините, тъй като те са храната на вируса, а за това съвсем не се приказва. Повечето хора мислят, че като пият витамин С и лекарства са ок, само че не помнят обстоятелството, че като тялото е болно - то е блокирано и не ги поема ", разяснява Енджи в изявление за " Труд ". 

Виж още: Антония Петрова преборила Коронавирус! Заразила се от неспазващ ограниченията човек, който не носил маска

Диетоложката предлага на всеки да пие гореща вода заран, тъй като работи прочистващо. Също по този начин и да постим, само че без да пропущаме закуската, тъй като тя е най-важна от всички хранения. " За зимните месеци предлагам тиквата - тя е доста потребна за храносмилането, както и авокадото. Туршиите и киселото зеле работят пробиотично, само че не би трябвало да се употребяват в великански количества. Хубаво е да се заобикаля аленото месо, което да участва на трапезата не повече от веднъж на седмица. Важно е да се заобикаля и бялата захар, тъй като тя си е храна за вируса ", поучава Енджи. 

Виж още: Лияна предизвика със фотоси, отдаде се на екзотично странствуване

Енджи Касабие от скоро е и майка и по думите ѝ синът ѝ Раян е най-позитивното нещо в нейния свят. " Постоянно си мисля по какъв начин ще порасне и желая да му осигуря хубаво бъдеще. Като минавам около близкото учебно заведение и следя пред него деца на по 13 години с цигара в ръка, които наподобяват по-възрастни за годините си. Не желая детето ми да е в такава атмосфера, за една майка е най-важно и скъпо да даде на детето си качество на живот ", безапелационна е тя.

Изображение: https://www.instagram.com/angiekassabie/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР