Ако трябва да избирам между кюлчетата и пачките или фетиша

...
Ако трябва да избирам между кюлчетата и пачките или фетиша
Коментари Харесай

Василев: Винаги бих избрал достоен живот за българските пенсионери пред нулев бюджетен дефицит


Ако би трябвало да предпочитам сред кюлчетата и пачките или култа за нулев бюджетен недостиг и пенсионерите да живеят относително почтено, постоянно ще избера второто. Това съобщи от парламентарната естрада вицепремиерът финансов министър.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 269
Бившият обществен министър Деница Сачева излезе на трибуната и разгласи, че е може би най-емоционалният финансов министър, който българската политика познава.

Той отговори: „ Може би сте права, че съм по-емоционален финансов министър, само че когато става въпрос за българските жители и най-уязвимите групи, няма по какъв начин да не съм прочувствен. Извиних се за грубото изявление, само че ви призовавам да се извините за грубата политика, която сте водили 12 години. 2009 година ГЕБР идва на власт. Минималната пенсия е 136 лева На 31 март 2021 година ГЕРБ си отива от власт. Минималната пенсия е 300 лева

По-рано Василев съобщи в послание към ГЕРБ: „ Това, което слушам от вас, не е предложение по какъв начин хората, които са най-силно ударени от инфлацията, да могат да бъдат предпазени, съобщи Василев. Това са популистки лозунги и икономическа философия, която, в случай че мога с едно изречение да обобщя, е " да го д...т бедните
Всичко за Вашата сватба
", това е вашата икономическата философия, оправдавам се за грубия език, съобщи той.  Това е вашата икономическа философия, която вие проповядвате - да не подвигаме пенсиите, тъй като щяла да се вдигне инфлацията “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg