Ако трябва да изберем коя е най-хитрата участничка в риалити

...
Ако трябва да изберем коя е най-хитрата участничка в риалити
Коментари Харесай

Виктория Капитонова го удари на живот: Меркантилната рускиня се събуди в Дубай

Ако би трябвало да изберем коя е най-хитрата участничка в риалити предаването „ Ергенът “, без никакви съмнения бихме показали Виктория Капитонова.  Тя несъмнено знае по какъв начин да играе мъжете и добре да ги манипулира. 

Виж още: Стил, класа, еротика: Най-горещите фотоси на Сара Драгулева в Instagram

Рускинята още веднъж е на странствуване в чужбина. Дубай към този момент и е като втори дом, тъй като честичко го посещава. Тя не си пада доста по обикалянето на забележителности, а просто обича да се излежава около басейните и да хапва вкусна храна, до момента в който събира загар. 

Виж още: Поп звезди замязяха на фолк диви! Виж кои реализатори минаха в другия род по външен тип

Капитонова на всички места написа, че пътува с още един човек, само че по този начин и не споделя кой е той. На всички видеа е сама, храни се сама, разхожда се сама. Ако съдим по това какъв брой коства хотелът, в който е отседнала, 27-годишната инфлуенсърка не може да се оплаче от липса на пари – в случай че, несъмнено, почивката не е платена от индивида, с който е там. 

Виж още: Ще я познаете ли? Благовеста Бонбонова качи детска фотография и освен!

За да потвърди, че е с още някого, тя показа в стори кадър, от който се вижда, че е в кола и има мъж до нея. Като допълнение тя показа „ Някои неща постоянно ще са зад кадър “. Какво пък толкоз крие?

 Instagram

Виж още: Нова порция страсти: Папи Ханс възпя любовта в лирична балада

Виктория напълно искрено приказва за това, че желае да получава непрекъснато дарове – и то много скъпи дарове. Най-голямата ѝ фантазия сега е да получи часовник ROLEX и го разгласи в народен ефир. Това несъмнено би я зарадвало доста, само че другояче тя не се дефинира за меркантилна. Жената просто обича първокласни дарове за хиляди левове, които тя желае да си избере.

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР