Ако трябва да има вина, то процентът на нашата група

...
Ако трябва да има вина, то процентът на нашата група
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Искам ДБ да си уточнят финансовото състояние с NEXO и даренията

" Ако би трябвало да има виновност, то процентът на нашата група е минимален. Нашата парламентарна група единствена показа кабинет и конструкция. Още на 3 - 4 октомври ние казахме, че в случай че не се промени стила на връзка сред обособените групи, ние ще бъдем водачи по избори ",каза пред Българска национална телевизия Десислава Атанасова, ръководител на ПГ на ГЕРБ.

 

Разговор сред водачи да се пояснява като бъдеща коалиция е несериозно - по този начин Атанасова отговори на въпрос за срещата по самодейност на Българска социалистическа партия, на която отиде и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Ние направихме задоволително старания, бяхме подготвени да предложим доста отдалечено експертно държавно управление ", зави Атанасова.

По думите ѝ няма ледове и червени линии сред ГЕРБ и Демократична България.

За мен е необичайно да са в коалиция с Българска социалистическа партия, само че да не желаят да беседват с ГЕРБ, сподели още Атанасова във връзка с Демократична България.

" Ние изрично считаме, че би трябвало да има всеобхватна правосъдна промяна, фиксацията върху един или различен не е нужна ", добави депутатът от ГЕРБ.

Допълни, че Политическа партия и Демократична България са провалили дебатите за правосъдна промяна като не са обезпечили кворум във вчерашното съвещание.

" Тези дни бяха потребни, с цел да разберем в Народно събрание, че можем да реализираме сходни болшинства, когато има тематика, желана от обществото. Приятно сюрпризирана съм, че намерихме допирни точки по тематиките, които са приоритет на всички нас ", съобщи Десислава Атанасова.

За да има диалози сред идващите избори, би трябвало да има сплотяващи тематики, разяснява тя. " Трябва да има всеобхватна правосъдна промяна. Фиксацията върху един или различен проблем безусловно не е нужна. Не си представям, че ръководителят на Върховен касационен съд, да вземем за пример, отива заран на работа с мисълта, че ще извърши закононарушение ", сподели Атанасова.

 

На въпрос за какво Политическа партия и Демократична България отхвърлят разговор с ГЕРБ тя отговори: " Искам Демократична България да си уточнят финансовото положение с NEXO и даренията. От Политическа партия желая да си кажат за " Джемкорп ". Да не би да е някаква услуга като Политическа партия и Демократична България пазят Гешев. Крум Зарков внася на 30 декември своя законопроект, при изискване, че Народното събрание е във почивка и третият мандат няма да се осъществя. Как по този начин Бойко Рашков не се явява на разпит по дело, което той инициира. Той бяга от правораздаване, дали няма замяна на услуги. "

" Единственото, което би трябвало да се промени, е тонът. Не приказвам за червени линии, а за обикновено отношение. Във всички страни се намира метод за естествен политически разговор. Затова не трябва да разрушавам всички мостове между тях ", сподели Атанасова.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР