Ако трябва да бъдем честни, съвременните жени са като истински

...
Ако трябва да бъдем честни, съвременните жени са като истински
Коментари Харесай

Аксесоарът, без който не може нито една съвременна жена

Ако би трябвало да бъдем почтени, актуалните дами са като същински жонгльори, които владеят до съвършенство „ мултитаскинга”. В последна сметка, все по-често можете да видите дама, която избира зеленчуци в супермаркета, държейки детето си за ръка и говорейки по телефона. Което изяснява изцяло любовта ни към нови джаджи! Коя модерна жена би отказала hi tech аксесоар, който може да улесни живота ѝ неведнъж? Допълнителни бонус точки, в случай че има и готина визия (все отново, дами сме)!

С наслада открихме, че съвършеният софтуерен аксесоар в действителност в действителност съществува и през днешния ден ще ви срещнем с него – FreeBuds Lipstick от Huawei.



Със сигурност сте забелязали, че безжичните слушалки се оферират във всевъзможни форми и размери, в огромна част от случаите много безлични кутийки, само че пък комфортни поради размера си.

Най-новите слушалки на Huawei обаче наподобяват малко по-различно... добре де, доста по-различно. FreeBuds Lipstick употребява друг метод, преосмисляйки изцяло визията на зареждащия калъф. И от просто функционален аспект го трансформира в акцент, предопределен да излъчва жанр и смела хармония. Наподобяващ гилза за червило, калъфът е направен от полирана неръждаема стомана, комбинирана със златно за двойна доза изискан. Кулминацията идва, когато отворите магнитното капаче, с цел да разкриете чифт превъзходни червени безжични слушалки! Красивият кейс е с височина от 70 мм, широчина 27,4 мм и дълбочина от 27,4 мм., а дружно със слушалките тежи едвам 93 грама - даже и в най-малката дамска чанта има място за тях!


Външният тип е доста повече от опаковка в тази ситуация, тъй като техническите параметри напряко ще ви смаят. Слушалките са ергономично направени и с тегло от едвам 4,1 г всяка. Основните им функционалности могат да бъдат ръководени с допиране, плъзване, двойно почукване или дълготрайно допиране на двете стебла. Сред тях са прекъсване, стартиране и “превъртане” на възпроизвеждането, както и включване и изключване на шумопотискането, както и силата на звука. Слушалките “усещат” дали са на ушите ви и прекъсват възпроизвеждането когато бъдат свалени. Когато ги сложите още веднъж звукът автоматизирано се връща. За оптимално улеснение, те са съвместими с всички iOS и Android смарт телефони.

Ценно качество на FreeBuds Lipstick е дейното шумопотискане (ANC), което до скоро бе привилегия на скъпите аудиофилски слушалки. ANC работи благодарение на чувствителни микрофони, които записват околния звук. Насочени представители основават огледален “антизвук” и по този начин звуковите талази се погасяват взаимно. Крайният резултат е, че с тези слушалки слушате единствено това, което желаете. Всъщност, това са първите слушалки с технологията Adaptive Ear Matching (AEM) при open-fit дизайн. Благодарение на Open-fit системата за шумопотискане, Freebuds Lipstick съумява да разпознае интелигентно формата на ухото на потребителя и неповторимия му жанр на носене. След което ползва персонализиран резултат на шумопотискане за реализиране на оптимално добър тон.

Качеството на звука също е чудесно - огромният 14,3 мм LCP динамичен драйвър във всяка слушалка е това, което оказва помощ на HUAWEI FreeBuds Lipstick да реализира извънредно качество на звука с честотен диапазон до 40 kHz.



С цялостен заряд на слушалките можете да слушате 4 часа музика с изключено шумопотискане или 2,5 часа с включено. Заедно с батерията на кутията автономността може да доближи надлежно до 22 и 14 часа. Кутията служи и за зарядно на слушалките и се зарежда през нейния USB Type-C вход. Слушалките пък се зареждат когато бъдат сложени в гнездата им. Батерията на кутията им е 410 mAh - зараждат се на 100% за 30 мин, а тя самата - за час.

FreeBuds Lipstick се свързват посредством Bluetooth, като могат да имат връзка с две устройства по едно и също време. За да получите достъп до безусловно всички функционалности, които оферират слушалките, е нужно мобилното приложение Huawei AI Life.



Гарантираме ви, че високотехнологичният аксесоар, в композиция с шикозния дизайн, биха зарадвали всяка майка, сестра или другарка за идните празници! Това малко hi tech украшение е доста по-ценно от всяко златно или сребърно бижу, тъй като улеснява живота, а и може да се употребява безусловно на всички места - във фитнеса, в офиса или на пазар. С FreeBuds Lipstick получавате артикул, който съчетава в едно хубав и удобен фешън аксесоар с висококачествени " хай тех " безжични слушалки, при цялостна естетика сред хармония и функционалност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР