Ако трябва да бъдем честни, на Джим Бойлън изобщо не

...
Ако трябва да бъдем честни, на Джим Бойлън изобщо не
Коментари Харесай

Старши треньорът на Чикаго Булс давал абсурдни указания на Лаури Марканен

Ако би трябвало да бъдем почтени, на Джим Бойлън въобще не му се получава в Чикаго Булс. Първо, тимът разочарова в последните два сезона. Второ, Бойлън изпусна съблекалнята и си навлече гнева на звездата Зак ЛаВийн, а в този момент пък крилото на " биковете " Лаури Марканен изясни за какво не получава нужното доверие на треньора си в нападателен проект.

" Имах по 80 докосвания на топката на мач в предходните два сезона, само че този сезон паднаха до 40. Не ме разбирайте неправилно, имаше някои стратегически отигравания, запланувани за мен, само че просто беше друго. Когато приказвах с Джим Бойлън за това, разбрах, че би трябвало да се съсредоточвам да взимам битки и да повеждам бързата офанзива. Но е доста мъчно да взимам 40 битки в отбрана ", сподели Марканен пред финландски подкаст.

В множеството време 213-сантиметровият баскетболист наподобява като дух на паркета, защото топката не отива в ръцете му. Миналата година 23-годишният финландец бе измежду най-хубавите играчи на Чикаго със приблизително по 18.7 точки и 8.2 битки на мач, само че през сегашния сезон съвсем всяка една статистическа категория спадна - от минути, през точки, до битки. Бойлън е на прага да бъде уволнен, което сигурно би помогнало както на Чикаго, по този начин и на Марканен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР