Ако трябва да бъде честни, филмите, които очакваме с нетърпение

...
Ако трябва да бъде честни, филмите, които очакваме с нетърпение
Коментари Харесай

The Irishman, Netflix, кога ще видим филма и каква ще бъде продължителността му

Ако би трябвало да бъде почтени, филмите, които чакаме с неспокойствие до края на годината, не са доста. The Irishman обаче несъмнено попада в листата.

Основните аргументи са две. Първата е, че режисьор на кино лентата е Мартин Скорсезе, а втората - че в актьорския състав намираме живи митове като Робърт де Ниро, Ал Пачино и Джо Пеши.

Към към този момент казаното като прибавим, че Netflix са похарчили над 160 милиона $ за The Irishman, нещата стават още по-обещаващи. Стрийминг платформата не крие, че точно с този филм желае да щурмува Оскарите и да повтори, а за какво не и да надмине достиженията на " Рома " на Алфонсо Куарон от тази година.

Вече говорихме, че изпитват известни проблеми с сделката за разпространяването на кино лентата по кината, което е едно от наложителните условия, с цел да се бори за Оскар.

Изгледа обаче, че до съглашение се е стигнало, тъй като Netflix оповестиха по кое време ще забележим кино лентата. The Irishman ще се завъти по определени кина в Съединени американски щати от 1 ноември. В Netflix пък го чакаме на 27 ноември.

Вече нямаме самообладание, а от Collider разбрахме, че насладата от това да гледаме The Irishman ще продължи много дълго. Според информация от кинофестивала в Ню Йорк, където филмът ще направи премиерата си, продължителността на The Irishman ще бъде 210 минути. Иначе казано - три часа и половина.

Това ни предизвика да създадем къса инспекция в IMDb и се оказа, че The Irishman влиза в топ 10 на филмите с най-голяма дълготрайност.

На някои хора може да им се коства доста, само че ние персонално сме подготвени да стоим и четири часа пред екрана, с цел да забележим какво са сътворили Скорсезе и компания. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР