Ако трите партии от малката управляваща коалиция - НФСБ, ВМРО

...
Ако трите партии от малката управляваща коалиция - НФСБ, ВМРО
Коментари Харесай

Сидеров: Ако НФСБ, ВМРО и "Атака" се явят поотделно на евровота, шансът не е добър

Ако трите партии от дребната ръководеща коалиция - НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и " Атака ", се явят независимо на евроизборите, шансът не е толкоз добър. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание водачът на " Атака " Волен Сидеров.

Вчера бе оповестено, че структурите на НФСБ предлагат ръководителя си Валери Симеонов за лидер на евролистата на групировката.
НФСБ потеглят сами към евровота Валери Симеонов ще води листата на партията си... в случай че не се разбере с останалите в "Обединени патриоти "
„ Не мога принудително да събера трите партии. Ако номинацията на Валери Симеонов и на Ангел Джамбазки е някакъв индиректен знак, че желаят да се явяват настрана, то е добре да си го кажем - ясно, културно, цивилизовано”, добави Сидеров.

Според него обаче е по-важно обществото да бъде уверено, че както и да се явят, няма да се отрази на довършването на управническия мандат, тъй като има подписана управническа стратегия.

В " Атака " към момента не е почнало редене на листи за евровота, следва партиен конгрес, който ще е най-вероятно през март, разясни Сидеров. Той напомни, че още предходната година месеци наред е упорствал пред сътрудниците си за отговор по какъв начин ще вземат участие в евроизборите, само че те са отбивали въпроса.
Брюксел разгласи първите прогнози за разпределението на местата в Екологичен потенциал Пет български партии и обединения имат късмет за европарламента
Волен Сидеров изясни, че с партията на Николай Бареков не са водени диалози за обща коалиция за евроизборите. Говорили са за кандидатурата за участие на националистите в Алианса на консерваторите и реформистите, а не за парламентарната група.

Не планувам коалиция с Бареков, още повече, че сега съм в коалиция " Обединени патриоти ". Ако решим тримата, че се явяваме поотделно, то тогава всеки може да търси различен съюз. Най-важното е това да не се отрази върху продължаването на мандата и да не е съпроводено с нападки”, добави водачът на „ Атака”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР