Ако третият мандат дойде при БСП, първо ще поканя на

...
Ако третият мандат дойде при БСП, първо ще поканя на
Коментари Харесай

БСП ще покани лидерите на партиите на среща

Ако третият мандат пристигна при Българска социалистическа партия, първо ще поканя на среща водачите на партиите в Народно събрание, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. " Да приказваме имаме ли предпочитание да вършим държавно управление или реплика да не се понесе отговорност за идните избори. Ако водачите заявяват подготвеност за диалози, втората стъпка е да се свикат екипите за стратегия на ръководство, да се слагат задания и периоди ", акцентира Нинова. Тя посочи, че първо ще се свика Националният съвет на Българска социалистическа партия и той ще дефинира с кого да се договаря и какви са целите.
" Съставът на кабинета ще зависи от диалозите с другите партии. Не желаеме да слагаме условия, които да обрекат диалозите. Що се отнася до министрите, това е тематика на идните диалози. Важното е държавното управление да има стратегия и да има болшинство, което да упражнява надзор върху него в Народното събрание ", безапелационна е Нинова.
Според нея идеалният вид е да има 121 депутати, които да работят за Шенген, за образованието, науката, за културата, опазването на здравето, за продължаването на обществената политика, тъй като цените от 1 януари не престават да скачат. " Обедняването продължава. Грижа за приходите на хората, за младите, за децата - това са целите ", означи Нинова.
 
Подробности по тематиката четете > > < < >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР