Ако този вицепремиер не си отиде от властта, ДПС ще

...
Ако този вицепремиер не си отиде от властта, ДПС ще
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Ако този вицепремиер не си отиде, ДПС ще предприеме действия, за да върне демокрацията

Ако този вицепремиер не си отиде от властта, Движение за права и свободи ще предприеме следващи политически дейности, с цел да върне демокрацията и да избави България, насочи предизвестие към властта Мустафа Карадайъ.

Брутално, цинично, показващо същинското лице на облечен с власт за майки с деца, към които би трябвало да изпитва почит за стоицизма, за вярата им. Един вицепремиер осъди не просто себе си, нанесе вреди на страната – по този начин разказа резултата от изявлението на вицепремиера Валери Симеонов водачът на Движение за права и свободи.

Проблемът не е единствено политически, само че и честен. Ничии извинения към този момент не важат. Такива като него нямат място не във властта, а в политиката въобще, посочи цинизма на Симеонов водачът на придвижването.

Но с цел да не счупят вратната структура, ГЕРБ подлагат на риск страната, приказват за непоклатимост, а е налице липса на правдивост, безпорядък. От известно време главно се постанова неналичието на човещина, установи Карадайъ.

Час по-скоро този вицепремиер би трябвало да си отиде, той е воденичен камък освен на ГЕРБ, на властта, само че и на страната. В цивилизованите страни при такива прояви си потегля освен министър, само че и министър председател, подсети Карадайъ.

Другият вицепремиер призна през вчерашния ден, че обединението от 6-7 месеца, съгласно него, а съгласно нас през цялото време не работи и ангажира обществото с неща, които не са хубави и не са естествени, подсети той. Кой ще ни върне изгубеното време на хората, не е обикновено това и то би трябвало час по-скоро да завърши, прикани Карадайъ.

Демокрацията е в рецесия, държавността е в мъка, превишаването на власт, изземването на функционалности в бранша, за който дава отговор, е най-малкото, за което се желае оставка. Или си отива един вицепремиер, или си отива цялото държавно управление, предизвести водачът на Движение за права и свободи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР