Ако този парламент се разпусне преди да приеме Бюджет 2023

...
Ако този парламент се разпусне преди да приеме Бюджет 2023
Коментари Харесай

Пламен Димитров: КНСБ е в готовност за протести

Ако този парламент се разпусне преди да одобри Бюджет 2023 ще се сбъдне най-черният сюжет и страната ще мине в режим на свободно рухване. Това разяснява в хасковските Минерални бани ръководителят на КНСБ Пламен Димитров. Той съобщи още, че от синдиката са в подготвеност за протестни и протестни дейности, в случай че заплатите не бъдат увеличени.

Пламен Димитров разяснява, че цените не престават да порастват, въпреки и с по-ниски темпове, макар че на годишна база регистрират рухване на инфлацията. Той бе безапелационен, че от КНСБ са подготвени за протестни дейности, в случай че заплатите не бъдат увеличени.

Димитров счита, че Народното събрание може да одобри Бюджет 2023 година преди да бъде разхлабен и е извънредно значимо да го направи. По думите му, в случай че това не се случи, следва най-черният сюжет.

Председателят на КНСБ Пламен Димитров е в хасковските Минерални бани за 20-то юбилейно издание на проведения от синдиката и благотворителния фонд „ Проф. доктор Желязко Христов “ интернационален детски етно фестивал, който продължава и на следващия ден.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР