Ако това е така и наистина (б.р. украинците) имат предоставено

...
Ако това е така и наистина (б.р. украинците) имат предоставено
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Защо Кирил Петков не е арестуван?

„ Ако това е по този начин и в действителност (б.р. украинците) имат предоставено скрито оръжие без решение на Народното събрание, за какво още не е задържан господин Кирил Петков “. Това запита от трибуната в Народното събрание Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия.

И още нещо – предоставено гориво то Лукойл, забавно е какъв брой от народните представители се биеха да не работи той, добави Гуцанов, представен от „ 24 часа “.

„ Споразумение за придобиване и взаимно обслужване (BGR-USA-02) сред Министерството на защитата на Република България и Департамента по защитата на Съединените Американски Щати “ ратифицира през днешния ден Народното събрание.

То съставлява обновен вид на към този момент настоящото такова от 2001 година и е обвързвано с логистичното обезпечаване на американските бойци на българска територия, само че и на българските, които са в Съединени американски щати. В момента американците у нас употребяват полигон „ Ново село “. Според съглашението тяхното изхранване, облекла, както и сметките за ток и вода, които имат на територията на полигона, се поемат от Съединени американски щати.

Споразумението продължава една политика от 20 година съюзнически да подкрепяме и да разчитаме на помощ, когато нашите въоръжени сили реализират активност на територията на Съединени американски щати. Разбира се, това важи най-много за техните бойци на нашата територия. Имаме процедурни забележки. Те не са толкоз основни, само че слагат под въпрос по какъв начин изпълнителната власт пази националните ни ползи. Да не се окаже, че те ще бъдат заплатени по български цени, извънредно преференциални и комфортни, а в това време ние ще платим скъпи цени. Ще се въздържим от поддръжка на това съглашение, макар че то не е неприятно, разяснява Николай Дренчев от „ Възраждане “.

Къде са вносителите? Те не желаят да дават отговор на въпросите, които пораждат. Започваме от нещо по-дребно – този закон е подписан един път в София, а по-късно във Франкфурт. Защо във Франкфурт, кой е подписал това съглашение от българска и кой от американска страна?
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР