Ако типът работа, която вършите, включва взаимодействие лице в лице,

...
Ако типът работа, която вършите, включва взаимодействие лице в лице,
Коментари Харесай

Влияе ли усмивката ви над успеха ви в работата?


Ако видът работа, която вършите, включва взаимоотношение лице в лице, вашата усмивка е едно от първите неща, които хората виждат. Въпреки че би било хубаво да вярвате, че външният тип няма нищо общо с вашата кариера, проучванията демонстрират, че има директна връзка сред хубавата усмивка и сполучливата кариера. Наскоро споделиха в техния блог забавни статистики, които демонстрират, че усмивка със зъби, които са напукани, оцветени, изчезнали и/или изкривени, е запаметяваща се, само че не по добър метод.
НАИСТИНА ЛИ ИМА ЗНАЧЕНИЕ КАЧЕСТВОТО НА УСМИВКАТА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)?
Преди година и половина, Американската академия по козметична стоматология организира без значение изследване, с цел да дефинира по какъв начин усмивката въздейства върху възприеманата от индивида прелест, просветеност, триумф, известност, благополучие, интерес, добрина, благосъстояние и любезност. Проучването включваше фотоси преди и след на четирима души, които са имали козметична стоматологична интервенция. Снимките бяха показани на група хора, които бяха помолени да оценят характера на индивида преди и след техните процедури. Ето и резултатите откакто реципиентите са видяли втората снима:

Оценката за прелест се покачва с 1,3%

Рейтингът на интелигентността е повишен с 0,6%

Оценката на щастието се покачва с 0,4%

Оценката за триумф в кариерата се покачва с 0,9%

Оценката за приятелско отношение се покачва с 0,5%

Оценката Интересно се покачва с 0,7%

Оценката на любезността се покачва с 0,4%

Оценката на благосъстоянието се усили с 1%

Рейтингът на известност измежду противоположния пол се е нараснал с 1,2%

Оценката на чувствителността е увеличена с 0,5%
СТРАХОТНАТА УСМИВКА ИЗГРАЖДА ЛИ ДОВЕРИЕ?
Независимо дали сте медицински експерт, водопроводчик или продавач, построяването и печеленето на доверие е сериозен съставен елемент на всяка кариера. Един от най-хубавите способи да постигнете триумф в работата си е усмивката. Според изследване, извършено от Kelton Global, към 73 % от американците удостоверяват, че са по-склонни да се доверят на някой с хубава усмивка, в сравнение с някой, който носи дизайнерски облекла, кара хубава кола или има добра работа.
МОЖЕ ЛИ ЕДНА СТРАХОТНА УСМИВКА ДА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) СПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ ПАРИ?
Евентуално! Според изследването, извършено от Американската академия по козметична стоматология, към 99,7 % от всички американци имат вяра, че усмивката е значим обществен актив, а 74 %от възрастните считат, че непривлекателната усмивка може да навреди на шанса на индивида за триумф. Изследване, извършено от Калифорнийския университет, демонстрира, че тези, които са по-привлекателни, печелят към 12 % повече на година от тези, които се считат за по-малко привлекателни.

Увереността е нещо, което множеството хора се стремят да имат и тя оказва помощ доста, с цел да бъдете запомнени, само че страхотната усмивка също наподобява оказва помощ да ви създадат по-запомнящи се. Отделно без значение изследване сочи, че към 48 % от всички възрастни американци споделят, че нечии зъби са първото нещо, което виждат, когато срещат някого за първи път.

Фактът е, че без значение от това какъв брой сте уверени, вашата убеденост ще се усили доста, в случай че имате страхотна усмивка!

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР