Ако тези вътре си въобразяват, че това, че имат мнозинство

...
Ако тези вътре си въобразяват, че това, че имат мнозинство
Коментари Харесай

Цончо Ганев от „Възраждане“ обясни думите си ще ги изнесем напред с краката

" Ако тези вътре си фантазират, че това, че имат болшинство в Народното събрание е нещо доста непрекъснато, доста надълбоко се лъжат, тъй като през днешния ден ще влезем и ще им зададем въпроси, а на следващия ден ще ги изнесем напред с краката “. Това сподели по време на митинга против зеления документ на 12 януари пред Народното събрание депутатът от „ Възраждане “ Цончо Ганев. Той е и зам.-председател на Народно събрание.

В предаването „ Тази събота “ той посочи, че преди да е народен представител и зам.-председател на Народното събрание той е българин и би трябвало да е измежду българите, когато показват недоволството си. Думите се за изнасянето „ напред с крайници “ той изясни по този начин: „ 32 години наблюдавате в това Народно заседание да се цялостни и в идващия миг да си потеглят кой от кой по-голям народен изменник. 32 години виждаме нашата страна в какъв крах. След години наред в така наречен Европейски съюз България продължава да е най-бедната страна, с помощта на хората, които през всички тези години са били вътре в това Народно събрание, приемали са национални закони, които са равносилни на национално изменничество. Крайно време тези хора да бъдат изгонени от там, откакто не желаят да си потеглят, откакто хората даже отхвърлят да гласоподават “.
По думите му депутатите и зам.-председателите на Народно събрание не би трябвало да си фантазират, че са на по-особена позиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР