Ако тази година имаше награди, тя заслужава най-много да стане

...
Ако тази година имаше награди, тя заслужава най-много да стане
Коментари Харесай

Ето коя е най-желаната певица в поп-фолка

Ако тази година имаше награди, тя заслужава най-вече да стане певица на годината “, това разясняват почитателите из форумите и не стопират да й се възхищават. Но за коя изпълнителка на компанията майка на поп-фолка става въпрос в действителност?

През последните месеци Емануела е най-желаната певица по клубовете и нищо чудно, че беше провъзгласена за „ Музикален кумир на годината “.

Причината несъмнено е освен във обстоятелството, че цялостни до спукване заведенията, само че и в това, че забавлява посетителите изтънчено с безбройните си шлагери, с които засипа меломаните от както смени компанията. Освен това, даже без пиар името й участва на страниците на всички всемирски издания, мечтан посетител е във всяко предаване, а появяването й в последния сезон на „ Биг Брадър “ издигна рейтинга на предаването до нечувани небеса.

Още едно доказателство, че Емануела се е трансформирала в хитмейкър номер едно в поп-фолка е обстоятелството, че най-новият й сингъл „ Нотариално удостоверен “ твърдо оглавява класацията ТОП 50 на Сигнал.бг към този момент четвърта седмица подред. Видеоклиповете й се въртят нон стоп в стрийминг платформите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР