Ако търсите отговор на въпроса "Как да накараме една жена

...
Ако търсите отговор на въпроса "Как да накараме една жена
Коментари Харесай

Скъпи мъже, от вас искаме тези седем прости неща, за да сме щастливи и задоволени

Ако търсите отговор на въпроса "Как да накараме една жена да си загуби мозъка от наслаждение? ", тук няма да го откриете. Всъщност никой не може да ви го даде, тъй като всяко тяло е друго, всеки има друг усет... Тези клишета са ви познати до болежка. Някои не могат да живеят без уреди за мастурбиране, други биха си плюли на петите, в случай че ги открият в нощното шкафче на нова тръпка. И ние няма да съдим преждевременно - какво вършиме зад спуснати пердета е напълно ваша работа, стига да не предизвиква никому щета.
 image2_16x9.png Сезонът на Близнаците е трогателен, деятелен и изпълнен с нови прекарвания: какво да чака всяка зодия На фокус
В нашата изложба сме събрали главните правила и насоки, които ще ви оказват помощ да доставите оптимално наслаждение на вашата половинка. Не очаквайте неуместни препоръки като "Докосни я там, с цел да я подлудиш " или "Спалното долни дрехи в този цвят ще ви подсигурява разтърсващо наслаждение ".

Но преди да стартираме всъщност, желаеме да заявим нещо доста значимо: Скъпи мъже, бъдете положителни слушатели и се научете да приемате рецензия. Ако всякога, когато се опитваме да ви насочим, преминавате в защитителен режим, ние го одобряваме като израз на пренебрежение към нашето тяло и нашето предпочитание. Затова оставете за малко егото си на коридора и ни чуйте.
 Прави това, в случай че искаш тя да е щастлива и задоволена  Прави това, в случай че искаш тя да е щастлива и задоволена  Прави това, в случай че искаш тя да е щастлива и задоволена  Прави това, в случай че искаш тя да е щастлива и задоволена
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР