Ако търсите на кого да споделите, без да ви съдят

...
Ако търсите на кого да споделите, без да ви съдят
Коментари Харесай

На кои зодии можем да се доверим?

Ако търсите на кого да споделите, без да ви съдят насреща, обърнете се към представителите на следните зодии. Никога не биха ви обърнали тил без основателна причина, обичат живота и хората, което може да им коства доста от време на време. Ето и тези на които можем да разчитаме. 

Дева (23 август – 22 септември)

Здрава, надеждна и почтена, Девата е въплъщение на надеждността. Техният разум, насочен към детайлите, ги прави привързани към точността. Тази линия също им оказва помощ да запомнят съвсем всичко, което им кажете, което ги прави подобаващи да дават препоръки. Те постоянно ще ти кажат истината. Понякога тези истини могат да бъдат малко сурови, само че в действителност просто се пробват да ви оказват помощ. Девите не са единствено положителни другари – те са и надеждни сътрудници.

Телец (20 април – 20 май)

Земен знак като Дева, Телецът също се подрежда високо в скалата за надеждност. Те естествено имат атмосфера, която е постоянна, надеждна и практична. Те са камъкът на една връзка или другарство, само че не постоянно могат да бъдат най-прямите комуникатори. Ядосан Телец, да вземем за пример, може да не излезе незабавно и да ви каже какво усеща и може да бъде нападателен. Често те одобряват, че би трябвало да знаете какво усещат или какво сте създали неправилно, без да се постанова те да го споделят непосредствено. 

Водолей (20 януари – 18 февруари)

За един Водолей истината е реалност, а не безусловно морал. Хората могат да разчитат на тях, само че съвсем в никакъв случай не се реализира връзка с тях на прочувствено равнище. Този необикновено интелектуален знак може да не лъже, само че може да им е мъчно да схванат нюансите на персоналните въпроси, тъй че разберете какъв вид насоки имате потребност, преди да им се доверите.

Рак (21 юни – 22 юли)

Грижовна и лоялна зодия, може да се разчита на Рака, че ще бъде там, когато имате най-голяма потребност от тях. Ракът може да обезпечи леговище и поддръжка в най-лошите моменти. Те ще бъдат рамо, на което да поплачете след неприятна разлъка, или първите, които ще ви се притекат на помощ, когато обичан човек е в болница. Подобно на Телеца обаче, този знак може да се колебае малко, когато става въпрос за връзка. 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионът е загадъчен знак, само че това не ги прави злонамерени. Те са водният знак, с който евентуално ще би трябвало да сте в действителност интуитивни. Скорпионът няма да бъде първият, който предлага препоръки или отзиви. След като преминете през ледената фасада, те евентуално са един от най-лоялни знаци. Да се научат да позволяват хората до себе си е страхотна новогодишна резолюция за Скорпиона.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните са знакът на салдото и справедливостта, само че по подигравка на ориста това не е безусловно равно на надеждност. Те са знак, който ще види две страни на разногласието. Те постоянно ще питат за мненията на другите хора и от време на време ще слагат тези отзиви пред своите.Везни, които са непоколебими в своите вярвания и са почтени със себе си, ще бъдат по същия метод и към другите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР