Ако Сутиеска вкара в първите 20 минути, в двубоя между

...
Ако Сутиеска вкара в първите 20 минути, в двубоя между
Коментари Харесай

Вратарят на Сутиеска вярва: Ако вкараме в първите 20 минути, всичко е възможно

Ако Сутиеска вкара в първите 20 минути, в дуела сред черногорците и Левски може да се случи безусловно всичко, съобщи титулярният вратар на " сините " от Никшич - Владан Гилен. Той пропусна срещата в София, извоювана от Левски с 3:1, поради насъбрани жълти картони от предното присъединяване на Сутиеска в евротурнирите, само че този четвъртък ще заеме мястото си на вратата на черногорците.

" Изходът от мача няма да бъде сигурен до последната минута. Трябва да бъдем смели и безкомпромисни. Мачът ще бъде доста сложен и би трябвало да влезем в него оптимално стимулирани. Във футбола няма сигурни неща, макар че противникът ни е мощен. Те ще дойдат тук освен с цел да си обезпечат място във втория кръг, а и за победа. Срещата в София единствено удостовери това, което чакахме - Левски е добър тим и има немално мощни футболисти. Тяхната философия е ясно насочена към офанзивата. Видяхме обаче, че не са неуязвими ", сподели 27-годишният вратар.

" Няма по-голяма тръпка от тази, когато играеш мачове в Европа. Ясно е, че Левски е огромният любимец в тази ситуация, само че ние желаеме да ги отстраним.Искаме да стигнем до втория кръг и до мачове против Хайдук, а вярата към момента не е умряла. Ако резултатът от срещата в София беше 0:3, тогава задачата щеше да бъде невъзможна. Сега обаче, с поддръжката на нашите последователи, се надявам да победим Левски ", добави титулярният пазач на Сутиеска.

" Има вяра. Аз съм оптимист и в случай че мачът в Никшич тръгне добре за нас, разбирайте гол в първите 20 минути, може да се случи всичко. Хората живеят с вяра. Знам, че резултатът от първия мач не поддържа думите ми, само че ние няма да загубим нищо, в случай че се раздадем на терена. Ако това се окаже незадоволително, просто ще поздравим нашите противници за класирането. Не съм сигурен дали ще преодолеем недостига, само че съм уверен, че няма да загубим ", приключи Гилен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР