Ако сцената на Оскарите е мястото, където любимите ни артисти

...
Ако сцената на Оскарите е мястото, където любимите ни артисти
Коментари Харесай

Най-красивите на Оскарите: 10 грим тенденции, които да си откраднем от червения килим

Ако сцената на Оскарите е мястото, където обичаните ни актьори премерват гений и заслуги, то на аления килим най-ярките звезди на Холивуд сияят със своя жанр и хубост.

В деня след раздаването на влиятелните статуетки, ние ви показахме най-зашеметяващите тоалети на звездите.
 Най-зашеметяващите визии на Оскарите 2024  Най-зашеметяващите визии на Оскарите 2024  Най-зашеметяващите визии на Оскарите 2024  Най-зашеметяващите визии на Оскарите 2024
Сега е време да ви вдъхновим с неустоимите им грим визии и да посочим кои са трендовете, които всички можем елементарно да последвате. Както и кои са тези, които към този момент са ви обичани и са фешън закони на всяка съвременна дама.

Наред с нормалното: блестяща кожа, опушени очи и смели мигли, присъстващите на Оскарите дами заложиха най-вече на грациозен, предпазлив грим.

Много от хубавиците на аления килим заложиха на блестяща кожа с неутрални очи и устни. Сред тях можем да посочим Марго Роби, чиято естествена хубост е доста внимателно подчертана с бледа очна линия и червило в натурален за устните цвят.

 грим визии Оскар 2024 Getty

Продължете в галерията, с цел да видите някои от най-забележителните грим визии от 96-те награди на Академията и кои са трендовете, които обрисуват те:
 Ето кои са най-красивите грим визии от Оскарите  Ето кои са най-красивите грим визии от Оскарите  Ето кои са най-красивите грим визии от Оскарите  Ето кои са най-красивите грим визии от Оскарите

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР