"Ако структурите издигнат омбудсмана Мая Манолова за кмет, аз бих

...
"Ако структурите издигнат омбудсмана Мая Манолова за кмет, аз бих
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Бих подкрепил Мая Манолова за кмет


"Ако структурите повдигнат омбудсмана Мая Манолова за кмет, аз бих я подкрепил ", сподели пред Нова телевизия ръководителят на Градския съвет на БСП-София Калоян Паргов.

"Търсим кандидатура, която е отвън рамките на Българска социалистическа партия, тъй като тук към този момент 30 година губим. Видяхме, че моделът Радев се получи ", съобщи Паргов.

"Мая Манолова се потвърди като гласа на народа. Няма да е неприятно да стане и гласът на софиянци ", сподели Паргов. Той напомни неприятните поправки в София и акцентира, че това е нещо, което би трябвало да се промени.

"След като видя и нейното име ще би трябвало да беседвам с нея. Досега не е имало подобен диалог ", сподели още той.

"Където е единодушието, там е успеха. Ако Българска социалистическа партия желае локалната власт, това минава със мощно локално наличие. Корнелия Нинова с тази нейна оставка хвърли Българска социалистическа партия в безпорядък и в този момент се чудим какво да вършим на 16-ти юли. Тя някак драматизира с тази обстановка. Тя сама разгласи премия за главата си и отвори кутията на Пандора. Това, което аз съм и споделил в персонален диалог е да не подава оставка. Кому е нужно това? Хората ми споделиха "Кажете й - Инат врат чупи ", сподели още Паргов.

"Партията има потребност от всички и всеки. Никой обаче няма да поддържа една партия, в която се карат между тях ", акцентира той.

"Ако Елена Йончева също е желана от организациите, ще го обсъдя с нея да видя каква е нейната мотивация, само че тя към този момент е в ново амплоа ", добави той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР