Ако страдаме от прекомерно изпотяване, проблеми с акне или други

...
Ако страдаме от прекомерно изпотяване, проблеми с акне или други
Коментари Харесай

Евтини и ефикасни продукти, с които може да замените скъпите козметични процедури

Ако страдаме от прекалено изпотяване, проблеми с акне или други дерматологични проблеми, от време на време се принуждаваме да харчим пари в допълнение, с цел да се оправим с външните проблеми на нашето тяло. Но малко от нас са наясно, че нямаме потребност да хвърляме непотребни средства за скъпи марки за хубост, в случай че евтините им други възможности имат същите лечебни резултати. Нека забележим кои са евтините и ефикасни артикули, които могат да бъдат хем евтини, хем практични.

Сок от лимон и аспирин при напукване на петите

Може да счукате на прахуляк десетина хапчета аспирин, като към него прибавите сок от лимон, до приемане на хомогенна примес. После нанасяте получената паста с памук върху напуканите ви пети. Използва се найлонова торбичка или марля за изработката на компрес, след което оставяте да престои за през нощта. Тези процедури оказват помощ за ексфолирането на мъртви кожни кафези, като прави мека и гладка кожата на петите.
5-те най-хубави домашни средства за грижа за кожата през зимата
Природните артикули ще ви оказват помощ да премахнете от кожните проблеми, които ви изтезават през зимните месеци. С настъпването на зимата...
Прочети повече
Вода за уста срещу изпотяване на подмишниците

Добре е да употребявате такава вода за уста, която в наличието си има евкалипт, мащерка и алкохол. Тези съставки работят антисептично, спестявайки ви много неприятности. Може да размени потреблението на дезодорант, помагайки прекъсването на прекомерното изпотяване в зоната на подмишниците. Нанасяйки вода за уста с памук на проблематичните зони, ще се насладите на прохлада денем, без ненужно изпотяване.

Бебешка пудра за гъсти мигли с повече размер

Това е доста на ниска цена артикул, с който може да спестите пари от пазаруването на скъпи спирали за придаване на спомагателен размер на вашите мигли. Просто би трябвало да вземете елементарна серпантина, след това да потопите четката и в бебешка пудра и да я сложите на миглите си. Така получавате гъсти мигли с повече размер за нула време.
Домашни маски за лице, които могат да са рискови
Домашната козметика е доста известна измежду хората, които се интересуват от здраве. Липсата на химически консерванти и познаването на съ...
Прочети повече
Ябълковия оцет при битка с гъбичките по вашите нокти

Гъбичките по вашите нокти са постоянно срещани като зараза, появяваща се  след неприятно изработен маникюр или щета на плочката на нокътя. Ябълковият оцет може да реши този проблем, в случай че накиснете проблематичните зони  в дребен леген с топла вода и оцет. Това ще  помогне на ноктите ви по-бързо да порастват и ще се увеличи тяхната издръжливост.

Тиксо в битка с брадавиците

Колкото и да наподобява необичайно, тиксото ще ви бъде доста потребно  при унищожаване на брадавици и папиломи. Просто би трябвало  да нанесете малко късче тиксо върху засегнатото място, като премахвате и натърквате с пемза, по един път на всеки три или шест дни.  Щом брадавиците се покажат, накиснете вашите крайници или ръце, съгласно мястото им на поява  в леген с топла вода за половин час. След дванайсет часа  нанасяте ново парче тиксо и повтаряте тази процедура, до момента в който не изчезнат изцяло брадавиците.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР