Ако стигнем до там да внесем проект на кабинет, което

...
Ако стигнем до там да внесем проект на кабинет, което
Коментари Харесай

Никола Минчев: Управленска програма, под която да се подпишат и ПП, и ГЕРБ, означава коалиция

Ако стигнем до там да внесем план на кабинет, което още не сме решили, само че в случай че го създадем и цялата група на ГЕРБ го гласоподава, няма да се откажем, единствено тъй като ГЕРБ са дали своят вот „ за ". Но няма по какъв начин да разпишем съдружно съглашение с тях. Това сподели заместник-председателят на Народно събрание от „ Продължаваме промяната " Никола Минчев в предаването „ На фокус " по Нова телевизия.

Той акцентира, че вторият мандат не е на дневен ред. „ В момента на дневен ред е връчването на първия мандат, да забележим по какъв начин ще подходят от ГЕРБ ", сподели Минчев.

Управленска стратегия, под която да се подпишат и Политическа партия, и ГЕРБ, на процедура значи коалиция. „ Не сме подготвени на това ", безапелационен бе Минчев.

Той разясни, че в Политическа партия могат да приказват за избрани политики и да поддържат реализацията им, само че няма воля за коалиция с ГЕРБ.

Въпросът за общи кандидатури с Демократична България за локалните избори ще бъде съществено премислен от Политическа партия, с цел да не се разпилява демократичния избор, съобщи Минчев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР