Ако сте запознати с астрологията (или сте се запознали с

...
Ако сте запознати с астрологията (или сте се запознали с
Коментари Харесай

Как да разберем кой е управителят на наталната ни карта и какво означава той

Ако сте осведомени с астрологията (или сте се срещнали с нея около нас). най евентуално към този момент сте чували за асцендента и най-вероятно към този момент познавате своя асцендентен знак. Това е знакът, който е изгрявал над източния небосвод сега на раждането ви.

Вашият асцендентен знак и изключително ръководещата го планета имат доста общо с вашата персона. Използваме ги, с цел да определим шефа на картата ви или това, което някои астролози назовават „ галактическа същина “ .  Вашият шеф на картата играе значима роля освен за дневния ви хороскоп, само че и за метода, по който ви възприемат другите и с каква сила се движите в света.



Всеки астрологичен знак има ръководеща планета - или планета, която е най-тясно обвързвана с този знак. Управителят на вашата карта е планетата, която ръководи вашия асцендент.

Овен: Марс
Телец: Венера
Близнаци: Меркурий
Рак: Луна
Лъв: Слънце
Дева: Меркурий
Везни: Венера
Скорпион: Плутон (традиционна планета: Марс)
Стрелец: Юпитер
Козирог: Сатурн
Водолей: Уран (традиционна планета: Сатурн)
Риби: Нептун (традиционна планета: Юпитер)

Ако вашият асцендент е Стрелец,  вижте в кой дом и знак се намира вашият Юпитер. Разположението на (знакът, в който се намира) Юпитер, е шефът на вашата карта.

След като откриете шефа на вашата карта, продължете в галерията, с цел да разберете какво значи.
 Какво споделя упрвителят на наталната ви карта за живота и ориста ви  Какво споделя упрвителят на наталната ви карта за живота и ориста ви  Какво споделя упрвителят на наталната ви карта за живота и ориста ви  Какво споделя упрвителят на наталната ви карта за живота и ориста ви
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР