Ако сте започнали да се възприемате като максималист, след като

...
Ако сте започнали да се възприемате като максималист, след като
Коментари Харесай

Най-новата TikTok мода в декорирането на дома

Ако сте почнали да се възприемате като максималист, откакто сте осъзнали, че имате прекомерно доста движимости вкъщи или сте се провалили да усвоите методиката на Мари Кондо, бъдете подготвени да приемете с отворени прегръдки най-новата TikTok мода в декорирането на дома.

Когато свободното пространство по стените е на изчерпване и лавиците ви са безусловно претрупани с движимости, изцяло допустимо е да не сте максималист, а да сте стъпили на cluttercore територия, написа apartmenttherapy.com.

Cluttercore е разбиране, което набира все по-голяма известност в TikTok и Instagram. То се заражда през лятото на 2021 година и съставлява жанр на декориране. За първи път се загатва в обяснително видео на @4walls, което стана вайръл в TikTok.
View this post on Instagram
A post shared by pam (@idratherbejunkin)

Същността на cluttercore може да бъде непоносима за минималистите. Тя е ориентирана към всеки актуален човек, който е извисил максимализма до рискови равнища.

“Запознайте се с естетически издържания братовчед на максимализма - cluttercore. Това може да е най-големият призрачен сън на минималистите, само че други споделят, че съставлява проведен безпорядък.”

Това, което отличава cluttercore от максимализма, е какъв брой движимости се струпват на едно място. Буквално може да имате стена, на която има толкоз доста окачени картини от пода до тавана, че не виждате какъв цвят е латексът. Този метод основава чувство за проведен безпорядък с носталгични нотки. @4walls Does this spark you joy or anxiety?????#interiordesign#cluttercore#maximalism#aesthetic#rue21BeYouChallenge♬ Deceptacon - LE TIGRE & Various Artists Това е хармония за колекционери, които имат толкоз доста движимости, че желаят гордо да ги покажат всичките. Те знаят, че всяка една от тях има своята история и заслужава да бъде на очевидно място.

Cluttercore е естетическо решение и за всеки, който не се опасява да покаже движимостите, които обича, без значение какъв брой маловажни или неугледно наподобяват.

Затова, в случай че таите в себе си толкоз доста обич, не се колебайте да забравите за максимализма и да се потопите напълно в блясъка на cluttercore. Продължавайте да събирате, да организирате своя безпорядък и да се радвате на неповторимия си хаос!
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР