Ако сте влизали в последно време в Instagram, вероятно ви

...
Ако сте влизали в последно време в Instagram, вероятно ви
Коментари Харесай

Никол Станкулова с красиво предизвикателство за българките - не губете самоличността си!

Ако сте влизали напоследък в Instagram, евентуално ви е направило усещане, че от ден на ден известни българки, а и ваши приятелки и познати разгласяват свои фотоси без грим, отбелязвайки на фотографията не кого да е, а синоптичката Никол Станкулова.

Виж още: Петорен празник за Антония Петрова! Синът ѝ стана на 1 годинка, само че има и още доста

Причината за това е ново предизвикателство, пристигнало точно от Станкулова, която се обърна към всички дами с молба да качат свои селфита без грим и прическа - такива, каквито са. Причината? Според нея макар несъвършенствата, няма нищо по-красиво от естествената хубост.

Виж още: Андреа отпразнува скандално рождения си ден, след това отпътува за Доминикана и нагорещи пристрастеностите

" Никой няма и един минус на фотосите в мрежата. Дадох си сметка, че аз съм на 30 година, само че има доста млади девойки, които живеят в заблудата, че всички водят съвършен живот, изпълнен с благополучие ", стартира Станкулова в Instagram и дефинира разпоредбите на предизвикването - фотосите би трябвало да са без филтър, без декор дьо загар, червило, прическа. 

Виж още: Всички приказват за новата сензация в поп-фолка! Коя е надарената Данна?

" Аз да вземем за пример съм с дребни зъби, само че 30 години съм с тях, добре си хапвам и правят чудесна работа. В началото не ги харесвах, само че след това се научих. В момента съм без прическа, да, наподобявам по-добре с такава, както и с очна линия и декор дьо загар ", съобщи тя, като по този метод стартира предизвикването самата тя и моли - не губете идентичността си!

Виж още: Алекс Петканова означи ЧРД с благ колаж, Лудия кореспондент с житейски извод за празника

Предизвикателството, което Никол персонално насочи, беше към колежката ѝ Гери Малкоданска, която качи фотография не след дълго. " Всъщност, постоянно качвам фотоси без грим. Редовно вървя без грим. Понякога ми вършат похвали, от време на време ме питат дали не съм болна и дали съм добре ", призна Малкоданска.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР