Ако сте във връзка и ежедневието е стопило страстта помежду

...
Ако сте във връзка и ежедневието е стопило страстта помежду
Коментари Харесай

8 идеи как да върнете магията в секса при дълга връзка

Ако сте във връзка и всекидневието е стопило пристрастеността посред ви, не сте сами. Според Алисън Мун, създател на „ Girl Sex 101 “, колкото повече привикваме с някого, толкоз по-малко трогателен става сексът. Ето няколко бързи съвета за възраждането на пристрастеността, в случай че вашият полов живот не е на това задоволяващо равнище, което желаете и заслужавате.
1. Изберете нов метод, с цел да освободите силата на тялото си
Пуснете си клипче в youtube и танцувайте, пробвайте йога или друга процедура, която ви радва. Обичайте личното си тяло! След като установите по-добра връзка с него, можете да се свържете по-дълбоко и с тялото на колегата си, написа sexwell.bg.

Известно е, че хората, които са във връзка, само че са полово неактивни, са склонни към горест и не се усещат привлекателни. Затова, възстановете половата си мощ, като изберете нови способи да се движите и да се чувствате удобно в тялото си.

2. Заредете се с допамин
Изберете предизвикателство, което да споделите. Впуснете се в ново премеждие на непознато място. Направете дружно нещо вълнуващо, малко ужасно и отвън общоприетото всекидневие. Умът ви ще създаде допамин и ще възпроизведе страстите от началото на вашата връзка.

Експертите споделят, че допаминът и други химикали в мозъка са директно свързани с физическото привличане и сантименталната пристрастеност, заради което изборът на нова взаимна активност може да помогне за откровената възбуденост.
3. Планирайте вечер, в която да си говорите за секс
Отделете една вечер, с цел да проведете откровена полемика с колегата си за това, което всеки харесва или не харесва в полово отношение. Изследвайте нови секс придвижвания от профилирани книги като Кама Сутра и говорете за скритите си мечти.

Добре е да се уговорите, че в случай че ви е неловко от някой въпрос, можете да го избегнете, с цел да не се чувствате притиснати. Бъдете откровени.

Онлайн изследване сред 1200 мъже и дами на възраст сред 18 и 25 години демонстрира, че мъжете и дамите имат доста разнообразни полови упования. Тези упования е малко евентуално да се трансформират за една нощ, тъй че двойките би трябвало да споделят своите " ДА ", " НЕ ", " МОЖЕ БИ... ", " МЕЧТАЯ ЗА... " между тях, с цел да имат взаимно прелестно прекарване.
4. Изгледайте някой секс урок и използвайте уикенда си, с цел да упражнявате
Секс уроците за двойки могат да отворят напълно нов път за секс игри пред вас. Двойките могат да научат за нови секс пози, техники, играчки и атрибут за секс игри, в среда на образование, която е занимателна и предпазена.

Например, има обучители по BDSM и шибари практики за двойките, които желаят да изпитат ново равнище на обвързване и доверие. Както и доста филми и артикули, които да ви съпътстват.
5. Създайте си ваш филм и излезте на открито
Експериментирайте с дребна ролева игра като си измислите предистории за вашите герои, облечете се уместно и се забавлявайте. Излезте на открито измежду други хора, пътувайте и изживейте живота на облиците, които сте избрали. Това ще сътвори загадка посред ви и ще ви забавлява безпределно доста, без значение дали приключението приключи със секс или не.
6. Настанете се комфортно и се отпуснете с сексуален филм
Има еротични филми и даже порно, което е уместно за двойки. Изберете нещо, което е друго от мъжкия стандарт за порно, с цел да може да влияе и на двама ви. Обсъждайте, наслаждавайте се на близостта и свободата да гледате намерено порно и в случай че имате предпочитание, мастурбирайте.
7. Доставете си наслаждение пред колегата ви
Мастурбирането разрешава на колегата ви да ви види по какъв начин и на какво се наслаждавате, което може да построи в допълнение доверие и фамилиарност посред ви. Когато позволите на колегата си да стане очевидец по какъв начин и къде желаете да бъдете допрени, практикувате на равнище на накърнимост, което предизвиква близостта. Мастурбацията също има многочислени изгоди за здравето, в това число възстановяване на настроението и облекчение на напрежението.

Носете секс играчка с дистанционно управление на срещата си и оставете колегата да държи контрола. Използвайте го като форма на удължена любовна игра, с цел да повдигнете либидото си, преди да се приберете вкъщи.
8. Проведете прям диалог, с цел да се освободите от напрежението
Липсата на връзка постоянно е това, което води до " сухота " в една връзка. Според Guardian, скорошно изследване открива, че двойките, които постоянно спорят, са 10 пъти по-щастливи от тези, които заобикалят спорове. Затова практикувайте същински, отворени диалози, в които си позволявате да споделяте и да бъдете уязвими. Насърчаването на фамилиарност постоянно може да бъде толкоз просто, колкото провеждането на диалог, който избягвате!

Не се обезсърчавайте от това, което си казвате един на различен. Само не забравяйте, че откриването на казуса във връзката ви е част от напъните за подобряването ѝ. Винаги има метод, щом сте подготвени да извършите компромис и да деянията откровен интерес към колегата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР