Ако сте тръгнали към морето, изберете си друг маршрут, различен

...
Ако сте тръгнали към морето, изберете си друг маршрут, различен
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Нови задръстванията и километрични опашки по Тракия!

Ако сте тръгнали към морето, изберете си различен маршрут, друг от автомагистрала " Тракия ". Или тръгнете в ексцентричен час за пътешестване - в ранни зори, или в доста късна доба. Задръстванията километрични, а водачите и пасажерите - изнервени.

От София до морето " тапите " са най-малко три, като чакането общо може да ви забави с най-малко два часа, в случай че гоните някакви периоди на идване от точка А до точка Б.



Преди качването на автомагистралата има запушване и през днешния ден на " Църна маца ", което едвам лу учудва някой. След това водачите се натъкват на ремонтни действия, а преваляванията, които от време на време стопират и стартират, допълнително затрудняват напредването.



На тези места, където кипи интензивен и безмислен труд, придвижването се отбива и минава в едната лента, които не разрешава да се кара с повече от 45-50 км/ч. Някъде би трябвало и да се изчаква, като там времетраенето е към 50 минути.

След това изнервените водачи се пробват да наваксат с времето, което води до ПТП на мокрите сектори, а чиновниците на КАТ не смогват да контролират придвижването.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР