. Ако сте спестявали през цялата година, за да сте

...
. Ако сте спестявали през цялата година, за да сте
Коментари Харесай

Black Friday супер продажби – Windows 10 за €7, последен шанс

. Ако сте спестявали през цялата година, с цел да сте сигурни, че получавате най-хубавите промоции с отстъпки, няма по-добро място от GoDeal24 да похарчите мъчно извоюваните си пари!

С невероятните понижения на цените за Windows 10, Windows 11, Microsoft Office и други артикули на Microsoft, тази година дава обещание да бъде най-щедрата в продажбите за Черния петък. Ако желаете да получите най-големите отстъпки за софтуерни артикули, по-добре побързайте! Тази промоция е лимитирана във времето и завършва скоро!



Горещи предложения, които не можете да пропуснете

50% отстъпка за Windows операционни системи: GG50

Windows 11 е най-новата операционна система, предлагана от Microsoft. С по-висока продуктивност, Windows 11 е тук, с цел да бъде най-хубавата операционна система на бъдещето.

62% отстъпка за пакет от Windows и Office: GG62

Ще се насладите на по-висока отстъпка, в случай че закупите пакет от Windows и Office. Windows 10 Professional и Office 2021 Professional единствено за  €45,22.

62% отстъпка за други Microsoft артикули : GG62

Освен това в GoDeal24 ще намерите голям брой артикули на Microsoft, като разнообразни версии на Office, Project и други. В момента можете да закупите всеки от тях с 62% отстъпка.

Не чакайте да заявите горепосочените невероятни предложения през днешния ден, тъй като поради доста огромното търсене, не е несъмнено до по кое време ще има наличия. Поръчайте в този момент, до момента в който вашият артикул е разполагаем, с цел да избегнете разочарованието по-късно.

GoDeal24.com е международен водач в продажбата на същински игри и софтуерни ключове. Той има клиенти от всяка част на света и обезпечава поддръжка 24×7, дружно със страхотни предложения за цялата гама софтуерни ключове.

Свържете се с тях когато и да е преди или след поръчка. Просто изпратете имейл на и екипът за поддръжка на клиенти ще се погрижи за вашата поръчка допустимо най-скоро.

рекламно наличие от GoDeal24
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР