Ако сте следели новините по телевизиите и сайтовете, сигурно сте

...
Ако сте следели новините по телевизиите и сайтовете, сигурно сте
Коментари Харесай

Слави Трифонов с ново избухване във Фейсбук

 " Ако сте следели новините по малките екрани и уеб страниците, несъмнено сте разбрали, че във вторник в Първо районно ръководство в София на улица " Раковски “ на разпит беше привикан Станислав Недков – Стъки.

Сигурно сте разбрали и че Стъки стана вторият човек в страната след Марешки, който се самообяви за българския Навални. Направи го точно пред Първо районно. Това към този момент не е толкоз забавно.

По-интересното е, че пред полицейското ръководство във вторник се е случило още нещо, за което разбрах едвам през днешния ден. За да отразяват извънредно значимата за обществото вест за разпита на Стъки, на място са участвали моята обичана Недялко Недялков и Ива Николова от ПИК, както и кореспонденти на Нова телевизия и Българска национална телевизия. Все медии, благоразположени към предходната власт в лицето на партия ГЕРБ.

Всички тези рупори на свободното слово обаче са имали известни усложнения да създадат репортажите си. И тези усложнения пристигнали от близката пицария, и по-точно от младежа от пицарията, който извадил тонколона пред заведението и почнал да пуска аудиозаписи с нецензурни викания по адрес на някогашния министър-председател, както и на неговото ръководство.

Странно за какво, само че присъстващите рупори на свободното слово не демонстрираха цялата картина от мястото на събитието...Както и целия тон.

И в този момент несъмнено се чудите за какво ви споделям всичко това?

Казвам ви всичко това, тъй като пиците в тази пицария на ул. “Раковски " 187 са най-вкусни ", написа в обществената мрежа Facebook.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР