Ако сте си закупили нов персонален компютър и трябва да

...
Ако сте си закупили нов персонален компютър и трябва да
Коментари Харесай

Keysbuff предлага доживотен продуктов ключ за Windows 10 само за 11 евро и за Office 2019 Pro само за 18 евро

Ако сте си закупили нов личен компютър и би трябвало да му инсталирате операционна система от нулата, то ще ви е нужен продуктов ключ за истинска Windows 10 и Office. Именно в този момент е моментът да го вземете.

Да напомним, че Microsoft неотдавна заяви, че надграждането до новата Оценка за съвместимост ще бъде гратис за всички консуматори с легални версии на Windows 10. Това значи, че за всички е доста преференциално да се възползват от днешната оферта на Keysbuff за продуктов ключ за Windows 10 Pro при цена едвам 11,87 евро, който дава опция за безвъзмезден ъпдейт до Windows 11. Освен това, в случай че си търсите най-подходящия пакет на Microsoft Office, надали ще намерите нещо по-добро от продуктовия ключ за Office 2019, който се предлага единствено за 18,14 евро за един личен компютър. Това са страхотни оферти, които не са за изпускане.

За да се възползвате от предлаганите от Keysbuff отстъпки, би трябвало да употребявате универсалния код KAL по време на заплащането, който дава 28% отстъпка .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР