Ако сте щастливо обвързани и вече ви се иска в

...
Ако сте щастливо обвързани и вече ви се иска в
Коментари Харесай

Тези зодии скоро ще станат мами

Ако сте щастливо обвързани и към този момент ви се желае в фамилията да се появи нов член, несъмнено се чудите дали това благополучие ще се случи скоро.

Това малко знамение идва в живота на всеки човек без значение дали това ще се случи на по-ранен или по-късен стадий. В идващите редове ще разберете кои са трите зодии, на които към този момент им е време за идната крачка.

Телец

Представителите на този зодиакален знак доста желаят да основат прелестно семейство, само че се опасяват от тази огромна крачка. Въпреки това те го желаят с цялото си сърце и няма какво да се съмняват, че ще бъдат невероятни родители. Ако връзката ви е здрава и хармонична, върви добре и по всичко проличава, че сте намерили индивида до себе си, за какво продължавате да чакате? Няма съвършен миг за това. Бебето осмисля живота и го прави по-красив. И вие доста скоро ще се уверите в това, тъй като звездите предсказват да се случи до една година. Съветваме ви да не се притеснявате от нищо, а да започнете да работите по въпроса. Ще бъдете съвършените родители, заложено ви е в зодията.

Стрелец

Стрелецът желае деца повече от всичко на света. Той не желае едно или две, а допустимо най-вече. Ако, обаче, индивидът до вас към момента не е подготвен и изпитва някакъв боязън, дайте му време. Всичко ще стане в най-хубавият миг, бъдете сигурни. Хубавата вест е, че в близката година- две звездите предсказват дребното знамение да се случи. Точно по този начин! Време ви е за дете и това го написа в зодията ви. Най-хубавото от всичко е, че може би ви желанието за повече от едно ще се сбъдне. И тогава животът ви вечно ще се промени и ще поемете по най-красивото и вълнуващо премеждие в живота ви. Още малко и ще бъде тук...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР