Ако сте семейна двойка с деца, вероятно не ви остава

...
Ако сте семейна двойка с деца, вероятно не ви остава
Коментари Харесай

Ето защо сексът по време на ваканция е по-вълнуващ

Ако сте фамилна двойка с деца, евентуално не ви остава доста време за секс и интимности. Ако сте работещи хора с доста задължения, работни срещи, натоварени графици и разминаващи се смени, несъмнено и за вас сексът е необичайност заради свръхумората, която ви преследва. Мечтаете за почивка, бленувана отмора, по време на която най-накрая да се отдадете на милувки, релакс и деликатност. Има редица аргументи сексът по време на почивка в действителност да е по-вълнуващ. Защо?

По-отпуснати сте
Стресът пречи на отпущането, потиска половото предпочитание и усилва раздразнението. Когато сте обхванати от ежедневната си среда и отговорности, умората не слиза от гърба ви, а и би трябвало да се грижите за децата (ако имате такива), секс късно вечер или рано заран е последното, за което мечтаете и имате предпочитание. Когато обаче отидете на отмора, сексът се трансформира в мисъл номер едно. Основна причина за това е релаксацията на душeвността и освобождението от напрежението.

Имате толкоз повече време!
По време на отмора можете да се наслаждавате на интимната си компания без въобще да бързате. Хотелската стая е единствено за вас. Можете да вършиме секс, когато си поискате и в което кътче пожелаете.

Новата конюнктура постоянно е вълнуваща
Не сте го правили в хотел? Сега е моментът. Дори да сте, това няма толкоз огромно значение. Онова, което оказва въздействие е, че просто сте избягали от ежедневната си конюнктура, а това е възбуждащо.

Чувствате се авантюристичен
Самото пътешестване покачва приключенския дух, даже да не сте фенове на пътуването. Ако почивката ви е на морето, водата, горещината и потните лъщящи тела на плажа покачват в допълнение градуса на половата сила. Ако пътувате на затънтено кътче единствено двамата, това основава още по-голяма възбуденост и приключенска конфигурация.

Усещате колегата си по-близък
Някои проучвания потвърждават, че по време на почивка, отпуск или пътешестване с колегата, чувството за непосредственост се усилва. Това е по този начин, тъй като прекарвате цялото време в денонощието дружно, което е друго от вашето работно всекидневие.

Обличате се секси
Когато сме на отмора носим с нас обичаните си облекла, които не можем да носим в всекидневието. Къса, разголена и секси плажна рокля – какво по-възбуждащо от това!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР