Ако сте се разхождали в Регионален исторически музей - Стара

...
Ако сте се разхождали в Регионален исторически музей - Стара
Коментари Харесай

Регионалният исторически музей в Стара Загора предостави експонат за международна изложба

Ако сте се разхождали в Регионален исторически музей - Стара Загора несъмнено сте забелязали, че съвсем постоянно някои от експонатите са предоставени като част от национални и интернационалните изложения. Богатата сбирка на музея е доста скъпа, а и неговата постройка е не по-малко впечатляваща. (Има отличие за постройка на годината през 2009-та година и е с формата на песъчлив часовник). Тази седмица стана ясно, че експонат от музея гостува на френска интернационална галерия. За това заяви на уеб страницата си. 
Ето какво споделиха те: 
 Номинации за заслужили старозагорци за премиите Стара Загора и Млада Загора Номинации за заслужили старозагорци за премиите " Стара Загора " и " Млада Загора "
По традиция всяка година в Града на поетите, липите и вършиме улици се дават награди за заслужили жители. Тази година не прави изключ...
" Регионалният исторически музей в Стара Загора взе участие в интернационална галерия под надпис „ Земята като завещание, от неолита до нас “ (La Terre en héritage, du Néolithique à nous " ), която беше открита в Музея на сливания ( Musée des Confluences)  във френския град Лион.
Сред експонатите е Антропоморфна мраморна дрънкулка (VII - VI хиляди прочие Хр.), открита в Азмашката селищна могила, Стара Загора.
Изложбата показва на своите гости наследството на първите земеделци в Европа и въздействието на индивида в XXI век. ". 
Приканваме ви в случай че имате път към Стара Загора да отдеите време, с цел да се насладите на страхотната атмосфера и да разгледате музея. Експозицията е ситуирана на четири етажа, като най-долният от тях в действителност е античната римска улица от Августа Траяна (древното име на Стара Загора). 
 Деца от обществени домове в Стара Загора бяха подкрепени с преносими компютри и таблети Деца от обществени домове в Стара Загора бяха подкрепени с преносими компютри и таблети
Една добра вест от Стара Загора! Сайтът на общината показа обява, в която стана ясно, че възпитаници от обществени домове са получили...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР