Ако сте се разделили с половинката си, а искате втори

...
Ако сте се разделили с половинката си, а искате втори
Коментари Харесай

Зодиите, които няма да ви приемат обратно

Ако сте се разделили с половинката си, а желаете втори късмет, дано ви помогнем. Според астрологията представителите нанякои зодии няма да ви одобряват назад.

За тях предишното си е минало и избират да гледат единствено напред. Кои са те?

Овен

Овните избират новото. Дори да потъгуват ще е малко. Новата връзка ще ги притегли като магнит и бързо ще оставят зад тила си драмата от вашата разлъка. Овните не се церемонят и не губят време, тъй че изпуснете ли ги, не ги чакайте назад.

Лъв

Лъвовете и лъвиците обичат мощно и буйно. Ще дадат всичко от себе си връзката ви да върви. Но разочаровате ли ги, рискувате незабавна разлъка. Гордостта им няма да им разреши да останат с вас, в случай че не усещат вашето почитание. Трудно и доста добре премислено взимат решения, само че за сметка на това те са дефинитивни. Няма да ви откажат помощ, само че не разчитайте на обновяване на предходните връзки.

Водолей

Водолеят непрестанно гледа да измисли и да направи нещо ново. Така се разсейва и не помни за трагичните неща в живота си, едно от които е раздялата с обичан човек. Водолеят мигновено ще се затрупа с нови задания, контакти, срещи и по този начин ще изтика неприятния миг обратно в съзнанието си.

Козирог

 Зодиите, които няма да ви одобряват назад

Козирозите са доста ясни и безапелационни в задачите си. Не обичат празните приказки и не вземат решения, без да са ги обмислили, огледали и решили от всички страни. Ако решат да сложат завършек на връзката ви, това е дефинитивно. Инатът им е легендарен, по тази причина не разчитайте да го вразумите. Няма да се получи.

Скорпион

Тези са на двата полюса. В един миг могат да обичат като за последно, в различен - напълно да спрат да те виждат. Връзката с тях си е предизвикателство. Ако усетят даже най-малкия намек за изменничество от ваша страна, една елементарна разлъка е най-хубавият ви вид. Няма да одобряват никакви причини и няма да ви простят, по тази причина по-добре не се опитвайте.

Стрелец

Стрелецът е от хората, които не обичат да се обръщат обратно. При него най-лошото е да се опитате да го измененията. Това ви подсигурява неговото бързо бягство, без даже да ви показа къде е намерил неточност в връзките ви. Не разчитайте на втори късмет тук, доста скоро нещо ново ще е завъртяло главата му.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР