Ако сте се представили зле по време на мандата си,

...
Ако сте се представили зле по време на мандата си,
Коментари Харесай

Орбан: Ръководството на ЕС се провали, високопоставените служители трябва да бъдат сменени

Ако сте се показали зле по време на мандата си, изложили сте гласоподавателите си на заплаха и в случай че те не чакат нищо повече от вас, остава единствено едно: Взимайте си шапките и си тръгвайте, съобщи унгарският президент
Високопоставените чиновници на Европейския съюз би трябвало да бъдат заменени, защото не заслужават нов късмет след идните избори за Европейски парламент, съобщи през днешния ден унгарският министър председател Виктор Орбан, представен от Ройтерс.

Лидерът на унгарската националистическа партия " ФИДЕС " е изправен пред едни от най-трудните избори в 14-годишното си ръководство, защото стопанската система на страната му е в криза, скандал за полово посягане е засегнал ядрото на политическата му платформа, която е главен бранител на фамилните полезности, а нов политически план заплашва да наруши откритото от него статукво.

" В Брюксел има проблеми, огромни проблеми. Ръководството на Европейски Съюз се провали ", съобщи Орбан пред своите поддръжници, давайки начало на акцията на партията му за евроизборите, които ще се произведат от 6 до 9 юни.

" Ако сте се показали зле по време на мандата си, изложили сте гласоподавателите си на заплаха и в случай че те не чакат нищо повече от вас, остава единствено едно: Взимайте си шапките и си тръгвайте ", добави той.

Орбан от дълго време е в несъгласие със съдружниците си от Европейски Съюз и Вашингтон по редица въпроси, в това число по отношение на отхвърли на Будапеща да изпрати оръжия на Киев и поддържането на стопански връзки с Москва, откогато съветските сили нахлуха в Украйна през 2022 година, отбелязва Ройтерс.

Унгария също по този начин води разногласия с Европейската комисия по отношение на промените в региона на върховенството на закона, които доведоха до прекъсването на предопределени за страната евросредства на стойност няколко милиарда евро.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР