Ако сте се чудели как всъщност изглежда главата на иконата

...
Ако сте се чудели как всъщност изглежда главата на иконата
Коментари Харесай

С нов мод за оригиналния Half Life можете да виждате Гордън Фриймън

Ако сте се чудели по какъв начин в действителност наподобява главата на иконата Гордън Фриймън от Half-Life, този мод е за вас! Half-Life: Top-Down трансформира ситуацията на камерата над героя, давайки ви необятно зрително поле. Освен това има и доста настройки за разбутване, с цел да извършите прекарването си оптимално комфортно. Пръскането на главите на зомбитата в никакъв случай не е било толкоз ефикасно.

Възможностите ви за персонализация са да държите камерата залепена за тавана. Това обаче от време на време води до непрекъснати клатушкания и прекалено доближаване. Освен, че би ви докарало клаустрофобичен припадък, би ви попречило и да видите някои врагове. За благополучие можете да настроите закрепена височина на камерата, което трансформира играта в по-конвенционален Top-Down шутър. Единственият проблем е задният декор, постоянно надъхан да бъде с яркочервен цвят. Програмистът зад модификацията Sockman111 твърди, че работи по решение на казуса. Автоматичното ориентиране ви оказва помощ да стреляте и по ниските врагове. Така можете да употребявате и предмети, към които не гледате непосредствено.

Все отново Sockman111 предизвестява, че модификацията може да донесе доста досадни бъгове: „Не съм сигурен дали цялата игра може да се играе по този начин„. Той непрестанно поправя всяка доказана неправда и моли всеки, опитал мода, да показа, в случай че види проблем. Но като цяло почитателите са удовлетворени от Half-Life: Top-Down „перспективата“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР