Ако сте със сини очи, хората ви мислят за плахи,

...
Ако сте със сини очи, хората ви мислят за плахи,
Коментари Харесай

Цветът на очите ви крие дълбоки тайни, но има начин да ги разгадаете

Ако сте със сини очи, хората ви мислят за плахи, неуверени, даже срамежливи. Често ви подценяват, тъй като синият цвят ви придава добродушен образ, който се дължи и на синият цвят в ириса. В реалност обаче, в случай че притежавате сини очи, вие сте борбени и мощни – както физически, по този начин и устойчиви на психическо натоварване. Вашият вътрешен свят е извънредно богат и цялостен. Не обичате внезапната смяна, когато тя не е по ваше предпочитание. Синеоките деца много по-трудно вземат решение спрямо децата с различен цвят на очите. Тези деца привикват по-трудно с новите неща. Хората със сини учи имат огромен предел на болежка – както физическа, по този начин и психическа. Например при едно раждане, дамата рядко плаче. За сметка на това може да я разплаче остаряла снимка, попаднала инцидентно в ръцете й.

Сиви очи
Тези, които носят сиви очи са хора, които имат двойнствен темперамент.
Те са постоянно внимателни и много мъчно поддържат връзка и позволяват някого до себе си. Избират деликатно приятелите си, само че щом схванат, че индивидът до тях е откровен, то той остава с тях до края на живота им.
За сивооките хора е известно, че са хора на настроения.
Те са сложни и комплицирани за схващане персони, много потайни, а в случай че би трябвало да вземат решение много се двоумят, тъй като не знаят кой е верният избор.

Пъстри очи
Това са очи, които непрестанно трансформират цвета си. Ирисът им непрекъснато е в друга багра – от зелено до кафяво. Те са самостоятелни, с високо възприятие на убеденост, постоянно работят непринудено. Много е мъчно човек да ги разгадае.
Изследвания демонстрират, че хора с пъстри очи имат чести здравословни проблеми, свързани с храносмилателната система и черния дроб. Хората, които носят пъстри очи обичат да гледат радостно на живота. Те са способни да осъществен фантазиите си, което им се отдава идеално. Умеят да се забавляват и обичат разнообразието.
Тъмните кръгчета са релативно светли.

Тъмнокафяви, черни очи
Много рядко се срещат хора, на които ирисите им да са тъмнокафяви и даже черни. Такива хора са благи, отзивчиви и умеят постоянно да предразположат в положително въодушевление останалите към тях. Ирисите им са черни, поради свръхпроизводството на меланин. Този меланин кара мозъка да работи по-бързо, което е причина такива хора да заемат лидерски позиции в живота. Хората с тези очи стават положителни спортисти и не обичат алкохола. В душата си таят секрети и странни случки от предишното. Обичат да се забавляват, обичат изненадите, както и да бъдат изненадвани. Но тъй като са водачи, те непрестанно търсят нещо, което ще ги изненада и не са го очаквали.

Кафяви очи
Може би едни от най-често срещаните очи. Хората, които ги носят, са уверени и настоятелни. Обичат да бъдат уважавани, точни са и те самите се стараят да почитат близките. Внимателни и лоялни, те са желан другар, тъй като с тях може елементарно да се комуникира. Като цяло са почтени хора. Сънят им не е изключително дълъг, само че като заспят се будят мъчно. А това може да ги прави раздразнителни денем. Характерът на хората с кафяви очи е много прочувствен. Гледат да са твърди, само че вътрешно се чудят и се двоумят дали в действителност са постъпили вярно. Обичат да изпипват детайлите. Кротки хора, само че с огромни фантазии, мечти и проекти.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР