Ако сте родител на дете, родено под знака на Скорпиона,

...
Ако сте родител на дете, родено под знака на Скорпиона,
Коментари Харесай

5 характерни черти на дете зодия Скорпион

Ако сте родител на дете, родено под знака на Скорпиона, то би трябвало да знаете, че вашето хлапе е извънредно будно, сензитивно и целенасочено още от малко. Вижте няколко техни присъщи черти, които ще ви оказват помощ да разберете тази зодия и да поддържате връзка по-лесно с тях.

Решителни са, със мощна воля

Още от раждането си Скорпионите са мощно решени да преобладават над вас и близките посредством своята неизчерпаема сила и жизнеспособност. Малчуганите от тази зодия обичат да провокират родителите си и да ги предизвикат към смяна на откритите правила в фамилията. Имайте поради, че Скорпионите са със мощно изявен спортен дух и в игрите постоянно се стремят към победа, непременно.

Властни са и държат доста на движимостите си

Малките Скорпиони изпитват голяма компликация да споделят играчки с другите деца. Като цяло, това е особено за съвсем всички дребни деца и се израства, само че при представителите на тази зодия възприятието за владеене е още по-задълбочено. Определят ги като една от най-властните зодии, по тази причина може да се опитате да поработите в посока на шерването повече. Поощрявайте ги, с цел да се учат да дават повече свои движимости на другите.

Загадките са им пристрастеност

Не се учудвайте, че обичаната игра на вашето хлапе е криеницата. Присъщо на скорпиона, който е признакът на техния зодиакален знак, по този начин и тези деца обичат мрака, тайните и загадките. Не изпитват боязън от тъмното, обожават да се крият и да изненадват другите.

Вашата убеденост е значима за тях

Скорпионите са доста мощни персони и даже от дребни не обичат да признават, че са уязвими или уплашени от нещо. Затова бъдете към тях, внимавайте за такива моменти и им вдъхвайте убеденост, с цел да не се потискат от отрицателните си страсти и страхове. За тях е значимо да усещат вашата протекция, даже и без да са я поискали. Предлагайте им обятия и нежни ласки, само че единствено в случай че те желаят и толкоз време, колкото им е прелестно на тях.

Прикрити са и не споделят доста

Скорпионите рядко демонстрират възприятията си на останалите, даже още от ранна възраст. Те държат на своята изолираност и не се тормозят да са сами, усещат се удобно по този начин. В същото време това не значи вие да криете нещо от тях или да се дистанцирате.

Напротив, те имат потребност от вашата връзка, само че в случай че са по-мълчаливи, не значи, че не им е прелестно. Просто са такива. Те са наблюдателни, виждат всевъзможни елементи и рядко нещо им убягва от взор. Но избират да пазят усещанията за себе си и рядко ги споделят. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР