Ако сте родител, детските партита са нещо, което ще трябва

...
Ако сте родител, детските партита са нещо, което ще трябва
Коментари Харесай

Мама заклеймява родителите, които очакват пълно хранене на рождения ден на детето, като „заблуда“

Ако сте родител, детските празненства са нещо, което ще би трябвало да изтърпите доста години напред – само че когато става въпрос за посещаване, бихте ли очаквали да бъдете нахранени като възрастен?

Една жена атакува други родители, че са попитали по кое време излиза другата храна на детско празненство, на което е участвала, откакто преди този момент някой е подлагал на критика родител за не предлагайки по-„ сърдечни “ неща, а предлагайки вместо това съвременна дъска за паша, цялостна с грозде, смокини, рулца с салами и други придирчиви неща.

Това провокира спор по отношение на това дали като възрастен би трябвало да очаквате цялостно хранене, което да се сервира на празненство за деца.

Във Kidspot дамата изясни, че когато пристигнала на празненството, била „ взривена “ от големия набор от предлагани лакомства, описвайки го като „ задоволително количество храна “ за всички присъстващи.

Тя изясни, че е яла и преди, тъй че е щастлива да яде каквото й харесва, само че други родители можеха да бъдат чути да питат по кое време ще излезе същинската...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР