Ако сте родени през пролетта Те са винаги усмихнати, позитивни

...
Ако сте родени през пролетта Те са винаги усмихнати, позитивни
Коментари Харесай

Какъв е вашият характер според сезона, в който сте родени

Ако сте родени напролет

Те са постоянно усмихнати, положителни и безконечни идеалисти и при тях чашата е постоянно на половина цялостна. Също по този начин несъмнено са малко самовлюбени, даже нарцистични и сигурно по-големи егоисти от всички останали.
Какво споделя обичаният ви цвят за вашия темперамент
Всички ние харесваме разнообразни цветове, било то металик, неон, пастели, нюанси и така нататък Но знаете ли, че обичаният ви цвят може да дефинира...



Ако сте родени през лятото

Страстни и прочувствени тъкмо като лятото, те са известни с това, че са широкоскроени и имат огромен рискован дух. Бързо трансформират настроенията си и заран могат да са усмихнати, а вечер да беснеят. 

Ако сте родени през есента
Характерът на човек зависи от месеца на раждане
Всички хора са разнообразни, това е общопризнат факт. Мнозина обаче са забелязали прилики в чертите на характера на хората, родени в един и с...

Те са мъдри и дипломатични и деликатно сортират всяка дума и подхождат доста тактично към всяка обстановка. Стабилни хора са, които търсят златната среда във всичко. Техен минус е, че са по-склонии към депресии, също като настроението през есента.



Ако сте родени през зимата

Спокойни, уравновесени, същински скали. Или по-скоро айсберги, имайки поради сезона, в който са родени. Често те са доста амбициозни и работят доста, с цел да реализиран всяка тяхна цел. Имат доста гении, само че минусът им е, че са по-големи песимисти.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР