Ако сте родени на някоя от тези 4 дати, вие

...
Ако сте родени на някоя от тези 4 дати, вие
Коментари Харесай

Ако сте родени на някоя от тези 4 дати, вие сте късметлии

Ако сте родени на някоя от тези 4 дати, вие сте късметлии

Родените на тези дати са извънредно общителни и любознателни. Ако родителите им се научат да се вслушват в тях, те могат да получат доста в подмяна.

Особено си коства да обърнете внимание на невероятното мислене на тези деца.

Дете, родено на такава дата, в никакъв случай няма да се подчини на преподавател или родител, който няма избран престиж пред детето. Често такива деца задават много комплицирани въпроси, на които е съвсем невероятно да се отговори.

Лесно забележими са измежду тълпата. Излъчват някаква вътрешна мощ.

За тях не е мъчно да разсмеят даже най-тъжният човек. Децата, родени на 1,10,19 и 28 число желаят и могат да изненадват. Те обичат грижовното и любящо отношение. Те наподобяват на невероятни цветя!

Родителите сигурно би трябвало да оказват помощ на такова дете да стартира да цени себе си. Тези деца чакат схващане и грижи, за тях е доста значима поддръжката от родителите. Повечето от тях обичат да извършват комплицирани и неразучени задания.

Тогава те се усещат като същински герои! Такива деца постоянно измислят много невероятни хрумвания и с наслада ги осъществят.

Децата, родени на 1,10,19 или 28 число, са огромни егоисти. За тези деца е доста мъчно да схванат, че мнението им може да е неправилно. Разговаряйте с тях като с равни и от време на време им позволявайте да се държат като възрастни.

Винаги се опитвайте да подкрепите детето си, в противоположен случай то ще се затвори и ще построи стена на равнодушие.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР