Ако сте пропуснали по-голямата част от сагата на Джони Деп

...
Ако сте пропуснали по-голямата част от сагата на Джони Деп
Коментари Харесай

Случва се! Дисни предложиха нечувана сума на Джони Деп, за да се завърне като Джак Спароу

Ако сте пропуснали по-голямата част от сагата на Джони Деп и Амбър Хърд в съда, припомнете си някои основни моменти, преди да продължите към публикацията:






 ТЕСТ: В какъв филм живееш?
След развръзката на случилото се в съда към този момент е допустимо нещата за артиста да се извърнат. Според международни медии, представени от , Джони Деп може би ще си постави пиратската шапка, с цел да се причисли още веднъж към „ Карибски пирати “.

Напомняме, че артистът стана част от продукцията по време на старта ѝ преди съвсем две десетилетия през 2003 година в емблематичната роля на капитан Джак Спароу. Макар че доста лица, свързани с историите за морските вълци, в това число Орландо Блум и Кира Найтли, избледняха и напуснаха поредицата, Джони Деп постоянно е бил съществена фигура във филмите, до момента в който не беше уволнен през 2018-та.

Спекулира се, че откакто Деп е спечелил правосъдната борба против някогашната си брачна половинка, от „ Дисни “ са се свързали с него с предложение за цели 301 милиона $, с цел да вдъхне още веднъж живот на един от най-обичаните облици в киното.
 Откровенията на Джони Деп в съда  Откровенията на Джони Деп в съда  Откровенията на Джони Деп в съда  Откровенията на Джони Деп в съда
Според показанията на Джони Деп обаче ще му е належащо освен това от бутилка ром и сандък със съкровища, с цел да го накарат да се върне.

Когато артистът е разпитан в съда дали нещо може да промени решението му да се превъплъти още веднъж в ролята си в „ Карибски пирати “,той дава отговор с изрично „ не “.

Това обаче не е всичко. По време на делото Джони Деп против Амбър Хърд двама очевидци излязоха с изказвания, че хипотетичното принуждение не е било повода той да бъде уволнен от продукцията. Изпълнителният шеф на продукцията на „ Дисни “ Тина Нюман отговори с изрично „ не “ по време на показанията си, когато беше запитана дали публикацията е повлияла на отстраняването на Деп освен от „ Карибски пирати “, само че и от всяка друга продукция на компанията.
 14 сантиментални кино лентата, които ще ви разплачат (от любов)  14 сантиментални кино лентата, които ще ви разплачат (от любов)  14 сантиментални кино лентата, които ще ви разплачат (от любов)  14 сантиментални кино лентата, които ще ви разплачат (от любов)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР