Ако сте приключили връзката си, но все още имате чувства

...
Ако сте приключили връзката си, но все още имате чувства
Коментари Харесай

Бившият ви е превъзмогнал и е продължил напред – какви са знаците

Ако сте завършили връзката си, само че към момента имате усеща към някогашния си, евентуално и мислите ви са непрекъснато ориентирани към него.
Има признаци обаче, че той ви е превъзмогнал и е по-здравословно за вас вие също да продължите напред, вместо да задълбавате в предишното и да желаете да го възобновите. 
Кои са признаците, че някогашният ви е превъзмогнал и е траял напред?

Всячески ви заобикаля, не търси контакт с вас
Ако някогашният ви се държи дръпнато, когато го търсите, заобикаля контактите с вас, не ви дава отговор дълго време или въобще не инициира пръв контакти с вас, това е повече от явен знак, че е траял напред. Щом той не желае да приказва с вас, да ви вижда и да дава отговор на известията ви, значи е по-добре за вас да спрете да дълбаете в предишното и да извършите същото като него – да продължите напред. 

Тласка ви да намерите нов сътрудник
Ако някогашният ви ви предизвиква да си намерите нов сътрудник, това е явен знак, че той няма безусловно никакви планове да се върне при вас. Спрете да се надявате, че нещата ще се върнат постарому, тъй като този знак е повече от явен.

Той самият има нова половинка
Нещо повече – в случай че някогашният ви е намерил нова половинка, с която има връзка, това подсказва, че напъните ви във възобновяване на връзките ви са безсмислени. Направете като него, продължете напред. Колкото по-бързо го извършите, толкоз по-лесно ще превъзмогнете болката. 

Иска от вас да върнете подаръците, които ви е подарил
Ако си желае подаръците назад, това подсказва освен че е спрял да ви обича, само че и че не заслужава любовта и вниманието ви. Човек, който се интересува от материалното, което ви е подарил, в никакъв случай не ви е обичал. Помислете над това, тъй като ще ви помогне да превъзмогнете възприятията и носталгията по предишното с него. 

Изтрил ви е от обществените си мрежи
Ако някогашният ви е премахнал от контактите си в обществените мрежи, приемете това като очевиден знак, че няма смисъл да полагате старания да си го върнете. Той ви е превъзмогнал. Дори освен това – той въобще не се интересува какво ще се случва с вас оттук насетне. Обърнете погледа си към сегашното и бъдещето. Това ще ви помогне да отворите сърцето и страстите си към нова, щастлива обич, която ви чака. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР