Ако сте попаднали на снимка или сте гледали видео откъс

...
Ако сте попаднали на снимка или сте гледали видео откъс
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев - свежият полъх в новия сезон на България търси талант

Ако сте попаднали на фотография или сте гледали видео фрагмент по какъв начин проф. Тодор Кантарджиев свири на гайда дружно с 5-годишния Стефан Иванов на сцената на „ България търси гений “, несъмнено ще си помислите: „ Ето за какво са го поканили в журито, да забавлява с евтини трикове и да им подвига рейтинга “.

Истината обаче е напълно друга – някогашният член на Националния действен щаб против Covid-19 няма доста общо с облика, който си построи в студиата на националните малките екрани. От него, наподобява, няма да чуете още веднъж шегички за нито да ставате очевидци на ехидните му усмивки и от време на време неуместни жестове в съществени обстановки.

Проф. Кантарджиев е тук, с цел да забавлява - но без да излиза от границите на допустимото - с проницателен и тъничък комизъм. По-обран от всеки път, само че както постоянно владеещ техниките да разсмива, някогашният шеф на Националния център по заразни и паразитни заболявания сякаш е намерил точното си място в осмия сезон на шоуто, който стартира по bTV на 14 февруари.

Проф. Кантарджиев се вписва повече от добре в журито, което имаше потребност от пресен лъх. Ако се върнем към предходния му състав, ще видим двама сегашни депутати в 47-ото Народно заседание – Любен Дилов-син и Ицо Хазарта. Сега професорът, Катерина Евро, Евелин Костова и Николаос Цитиридис основават съвършения баланс сред сериозното и хумора, сред младостта и опита.

От първия епизод в Деня на влюбените човек може да си извади най-малко топ 5 впечатляващи моменти, а най-вълнуващият от тях сътвори точно проф. Кантарджиев. Той трогна до сълзи феновете, сътрудниците си от журито и един от участниците – със мощно обръщение и натискане на „ Златния бутон “.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР