Ако сте почитатели на света на Warhammer, то знайте, че

...
Ако сте почитатели на света на Warhammer, то знайте, че
Коментари Харесай

Warhammer: Chaosbane излиза това лято

Ако сте фенове на света на Warhammer, то знайте, че се приготвя следващата игра от него. Този път става за екшън ролева игра, която се издава от Bigben Interactive и се създава от Eko Software.

Warhammer: Chaosbane, както е името ѝ, ще е в изометрично hack-and-slash заглавие в Diablo жанр и се чака да се появи при започване на лятото – на 04.07 за конзоли и PC. Преди формалния ѝ дебют са планувани и два бета теста. Вече може да извършите и предварителна поръчка на Warhammer: Chaosbane, което ви обезпечава място в упоменатите проби. Първият от тях ще се организира през март, а вторият – през април.

Warhammer: Chaosbane беше обявена през предишното лято и нейния свят ще се стори прочут, както на общността на Diablo, по този начин и на почитателите на последните игри от света на Warhammer, като да речем Warhammer 40,000: Inquisitor—Martyr.

Играта ще ви разреши да изберете един от четирима герои от разнообразни класове, като всеки от тях идва със своите функции и умения.

„ В свят, разкъсван от война и доминиран от магия, вие би трябвало да се изправите против пълчищата на хаоса. Играейки самичък или с другари в кооперативен режим, изберете един воин от вероятни четири класа и се подгответе за епични борби, печелейки някои от най-могъщите артефакти на Стария свят “, гласи анонса на Warhammer: Chaosbane.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР